Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Monitoring cyklu czy jest skuteczny

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, wąski temat: napiszcie czy w Waszym przypadku współżycie w dniu wyznaczonym dzięki monitoringowi cyklu zakończyło się zapłodnieniem. Staram się z mężem od roku o dziecko, trochę mi się nie chce wierzyć, że ani razu nie trafiliśmy w odpowiedni dzień, ale może tak jest :-)

Gość gość
Tak jest skuteczny. Jak wspolzyjesz przed dniami plodnymi to nie ma szans na zajście. Chcesz mieć dziecko to zadne na oko tylko poznać swoj cykl. 20% szans w owulacje na ciaze. To mało

Gość gość
W 1 dzień świąt znów dostałam comiesięczny prezent... płakać się chce. Chciałam zapytać o skuteczność bo chcę wypróbować w najbliższych cyklach :(

Gość gość
Co ja bym dała żeby dostać okres:( nima go juz miesiac. Ciąża wykluczona do gina po świętach :( Jakie masz cykle? Regularne?

Gość gość
regularne, jak w zegarku. :( oddam Ci ten okres w zamian za ciążę natychmiast... :(

Gość gość
To jesli masz regularnie to zacznijcie z 17 dni przed okresem sie kochać, owulacja jest 15-14 dni przed okresem. Chętnie wezmę regularny okres:)

Gość gość
Ktoś jeszcze się podzieli doświadczeniem? :)

Gość gość
udało się ;) Ale nie chodziłam na monitoring do gina. Robiłam to sama przy pomocy komputera cyklu - cyclotestu. Za mnie interpretował fazy cyklu, dzięki temu doskonale poznałam swoją płodność.