Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Talitha kum

czy takie coś mogła zrobić tylko śriruska?

Polecane posty

dziś w kościele zobaczyłam bardzo przystojnego mężczyznę, serce zadrżało, wypełniło mnie uczucie, spojrzałam na niego tylko 3 razy choć oczy się rwały... pomyślałam tylko fajnie by było zobaczyć go wychodząc z kościoła ale uznałam to za nie możliwe (ja nie wychodzę w trakcie pieśni na zakończenie a większość ludzi tak robi) jednak los się uśmiechną do mnie i wychodziliśmy razem z kościoła przez pierwsze drzwi ja lewą on prawą stroną, przy drugich drzwiach nie mało się o siebie otarliśmy jednak on wyszedł pierwszy ja automatycznie za nim, obserwowałam go idąc za nim, skręcił w lewo na parking ja już idąc chodnikiem do domu nie oglądałam się lecz w bramie zatrzymałam się szukając go wzrokiem, kiedy wsiadł do auta czekałam aż odjechał i spisałam numery rejestracyjne. Moje pytanie jest takie do samej siebie po co mi one??

Gość gość
wpisz je w google może coś sie pokaże

Gość gość
Coz takiego zrobiłaś, to jakiś wyczyn ze spisałas numery sam przypadkowego gościa? Przyklej sobie je na czoło albo daj ogłoszenie w lokalnej gazecie bo nic więcej z nkmi nie zrobisz. Możesz tez co niedziela czekac na parkingu pid kościołem i sie czaić na ofiarę

Gość gość
to ty him?:D

Gość gość
autorko dlaczego jesteś taką głupią kur//wą ?? Tak samo debilna jak him słowo daje :O:O

Gość gość
to ta opętana i otumaniona kretynka rozpłodowa him !!! Kto by chciał przeczytać te wypociny ?? Ja po pierwszym zdaniu juz mam dość :O:O

Gość gość
Tylko ona jest tak pojepana by latać jak dzifka za facetami.