Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiego wieku kobieta jest postrzegana jako mloda?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie... za 3 dni koncze 22lata.. moze wyda to sie glupie ale czuje uplywajacy czas... zdaje sobie sprawe ze nie mam juz 20lat,czas tak szybko uplywa i niedlugo zostane postrzegana jako kobieta a nie dziewczyna...chcialabym byc zawsze mloda... jaka jest wedlug Was granica wieku kiedy dziewczyna staje sie kobieta tudziez nie jest postrzegana jako mlodka?;)

Gość gość
"nie mam juz 20 lat" - tak to mogę ja napisać, niedługo skończę 30, a Ty masz 22, jesteś jeszcze gowniara... Ja uważam się za młodą kobietę, myślę, ze wiek średni to tak kolo 38-40 lat

Gość gość
dla mnie idealny wiek to 21lat...mloda panienka,potem juz inaczej postrzegam kobiety

Postrzegana, czyli widziana w sposób subiektywny. x To nie ma wiele z wiekiem wspólnego. x Moja dziewczyna przekroczyła 26 lat, a wszyscy wkoło postrzegali ją jako młodą dziewczynę :). x Byłem na imprezie, na której (mając 35 lat) postrzegałem kobietę w wieku (jak się okazało) lat 52, jak młodą :). x Byłem też na imprezie, na której 19-stoletnia dziewczyna wydawała mi się potwornie starą, nudną i nieciekawą :(.

Gość gość
22-28 lat w zależności od wyglądu i zachowania, a czasem to nawet nawet do 35

Gość gość
@7 lat to wiek, kiedy jej atrakcyjność matrymonialna drastycznie zaczyna spadać. Od tej chwili może sama jeszcze myśleć, że jest atrakcyjna, ale dla faceta to już zaczyna się drugi sort.

Gość Starszy41
Dnia 26.12.2015 o 21:55, Gość gość napisał:

18.

Chyba dla zboczencow 😄 Do 29 laska 🙂