Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie, nie mam już siły :(

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nie potraficie docenić kobiet dla których jesteście całym światem?! Ile i jak mam sie jeszcze starać żeby wkońcu mi z kimś wyszło? Miałam 3 związki i w jednym jestem : pierwszy - zdradzał, drugi - to nie był odpowiedni podgatunek faceta dla mnie, trzeci - miał na mnie kompletnie wyj****e i mu nie zależało... a teraz? Jestem z M. Już miesiąc i poprostu niewiem co mam robić, dzięki niemu wyszłam z jednego ostatniego związku, był moim przyjacielem, prawił komplementy i poprostu był we mnie zakochany, mam nadzieje że nadal jest. Ale drogie kobiety i faceci co ja mam zrobić jak on pogrywa prawie tak samo jak mój ostatni facet? Umawia się, nie przychodzi na spotkanie, nie odbiera telefonu a później go wyłącz, na drugi dzień dzwoni jak gdyby nigdy nic i mówi "hej skarbie co tam? Wybacz ale wczoraj byłem z***bany i poszedłem spać". Mówi że mnie kocha i bym zrozumiała te sytuacje gdyby nie to że to sie często zdarza. A ostatni tydzień? Lepuej nie mówić... w niedziele musiał sie opiekować bratem, ok rozumiem nie na problemu, poniedziałek, wtorek, środa do godz 15 sie nie odzywał, nie odbierał telefonu a od kolegi sie dowiedziałam że go psy j**ły, sam mi sie nic nie przyznał, powiedział że pogadamy jak sie spotkamy o 18. Ok 18 jestem na miejscu, do 20 nie odbierał telefonu, a o 22 napisał tylko że będzie jutro. Czwartek wigilia, czekam aż zadzwoni, cały dzień mi na sms nie odpisał, około godziny 19 zadzwonił, przeprosił i powiedział że dzisiaj nie da rady. Piątek - miał przyjechać i sytuacja podobna z środy. Dzisiaj? Czekam aż sie odezwie sam, bo jestem na niego zła, a mówił że będzie. Najgorsze jest to że tak mi na nim zależy i tak go kocham że jak zadzwoni to jestem w stanie odwołać moje spotkanie byle by sie z nim spotkać chociaż wiem że go nie będzie ;(. Mam dość nie potrafie z nim zerwać, niewiem jak z nim pogadać i niewiem co zrobie jak dzisiaj nie przyjedzie. A wy jakbyście zrobiły? Albo opinie facetów? Edit: nie przyjechał, nie odbiera telefonu

Gość gość
wez s********j

Przeczytałem i jestem przerażony ze jesteś z takim człowiek i jeszcze dazysz go uczuciem. Ogarnij się z zerwie z nim....

Gość gość
Jesteś desperatką, bez obrazy,nie chcę Ci dowalic. Przestań nią byc, to też znajdziesz normalnego mężczyznę. Pierwszy krok to olać tego obecnego i nie szukać pocieszenia w ramionach następnego, też byle jakiego.

Gość gość
No jeśli sama siebie nie szanujesz będąc z kimś takim, to nie oczekuj, że on będzie szanował Ciebie. Na co Ty jeszcze czekasz? Desperacja zmusza do związków, które nas niszczą, nie sądzisz?