Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, odpowiem wam, dlaczego każdy facet chce was tylko zaliczyć i ma w dvpie

Polecane posty

Gość gość

dzieje się tak dlatego, że na samym wstępie automatycznie odrzucacie facetów, którzy nie są w waszym "typie", a jaki wasz typ to ja nie muszę chyba mówić. Toteż zawsze traficie na sk*rwiela, który będzie myślał fiutem. Bo chcecie faceta MĘSKIEGO, a taki siłą rzeczy musi mieć wysoki testosteron

Gość gość
głupoty :o osobiście nie wyobrażam sobie bycia z facetem, który mnie nie pociąga. To normalne, że każdy, niezaleznie od płc****atrzy na wygląd. Jeżeli są kobiety, które na to nie patrzą to potrzebują faceta, który się nimi zaopiekuje, finansowo bądź emocjonalnie. Dostają to czego potrzebują, ale parter nie jest dla nich pociągający, więc ciągle boli je głowa :D na szczęście gusta są różne i ktoś nieatrakcyjny dla jednej kobiety, może być cholernie pociągający dla innej. A poziom testosteronu jak się okazuje ma niewiele do rzeczy, według badań spokojni i uczciwi mężczyźni również mogą mieć wysoki poziom tego hormonu, na zachowanie może wpływać indywidualna reakcja organizmu na testosteron lub jego wahania. Wierność jest związana natomiast z wazopresyną, która wpływa na różne zachowania społeczne ssaków, w tym ludzi. Największy wpływ na wierność mają jednak geny (gen V1aR). Twoje argumenty są więc o kant d**y potłuc :) zamiast doszukiwać się teorii proponuje rozejrzeć się dookoła, kobiet jest dużo i każda kieruje się innymi kryteriami przy wyborze partnera :)

Gość gość
heheh wolę żeby zaliczył mnie bad boy niż się poniżyć byciem z pantoflem albo co gorsza seks z taka miekka faja :O

Gość ogarniety niedistepny
Wplyw na wiernosc maja geny ... Buahahaa, alem sie usmial. Zasady i madrosc czynia z nas mezczyzn, a nie geny. Rozumiem, ze jak taki cie zdradzi i powie, ze to przez geny czy inna wazochuj wie co(sic!) to bedzie rozgrzeszony:) Powodzenia matolku:)

Gość gość
ja szukam hybrydy takiego faceta, w stosunku do swiata bad boy w stosunku do mnie wierny i szalenczo zakochany totalne sieroty mnie odpychaja :(

Gość gość
gdzie ja pisałam o usprawiedliwianiu? naucz się czytać, MATOŁKU :o Pisałam co wpływa na zachowanie człowieka w sensie biologicznym a nie moralnym i mam dla Ciebie złą wiadomość, ale to właśnie dzięki genom jesteś mężczyzną. W dowodzie nie masz wpisane jako płeć M, bo ktoś Ci zrobił wcześniej testy osobowości, tylko dlatego, że masz rozwinięte cechy typowe dla Twojej płci :o

Gość sierotk maaryysia
Cecha typowa mezczyzn jest niewiernosc... Ciekawe. Geny i biologia-nic nie wiesz o zyciu. Jestes glupsza niz myslalam.

Gość ogarniety niedistepny
A ja myslalem, ze to rozum wplywa na nasze zachowanie. Jaki ja niedouczony bylem... :)

Gość Mario Candarelli
gość dziś ja szukam hybrydy takiego faceta, w stosunku do swiata bad boy w stosunku do mnie wierny i szalenczo zakochany totalne sieroty mnie odpychaja smutas.gif poszukaj takiego w policji drogowej , tam są na tak zwanej służbie hybrydy , jeździ w patrolu nocnym autem służbowym oznaczonym i szuka co chwilę kierowcę , który zaliczył jednego browara i już za moment ma przestępcę i przestępcy wmawia, że jest przestępcą , zawozi kierowcę na badania do szpitala na pobranie krwi i grozi 'przestępcy' , że będzie kiblował za to przestępstwo , po nocnym dyżurze wraca w końcu Policjant do żonki i dzieci , gdy żonka zapyta, jak było na służbie to NIC nie odpowiada , tylko otwiera wódkę , nalewa do szklanki i wypija, nalewa wódkę i kolejna szklanka wódki wypita , gdy żonka mówi, już daj sobie spokój Franek z tym piciem to Franek wstaje z kanapy i drze ryja, Ty stara krowo chcesz mnie uczyć posłuszeństwa ? I za moment rozwala meble w pokoju wołając, wszystkich was wsadzę do pudła

Gość gość
głupotą to jest nieumiejętność czytania :o gdzie ja pisałam, że cechą mężczyzn jest niewierność? Kobiety też mają geny i hormony i też zdradzą. Wspomniałam tylko o czynnikach biologicznych, które w istotny sposób wpływają na zachowanie człowieka. To są fakty, potwierdzone w wielu badaniach zależności, nie negujące tego, że kluczową rolę w postępowaniu każdego człowieka ma jego umysł.