Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektórzy to mają tupet, brak mi słów...

Polecane posty

Gość gość

Facet z którym się kiedyś umówiłam z trzy razy olał mnie więc zapomniałam o nim. Po prawie czterech miesiącach odezwał się znowu, że niby nie mógł zapomnieć. Dałam szansę i spotykaliśmy się prawie dwa miesiące, po czym on znowu zerwał kontakt. Bardzo to przeżyłam, bo się zaangażowałam ale jakoś powoli straciłam nadzieję na cokolwiek i pogodziłam się z tym. I gdy już włascieie zapomniałam, zajęłam się sobą to on znowu dał o sobie znać:-( Olałam go, nie odpisałam a teraz głupia znowu rozmyślam i zastanawiam się czego on chciał, że może zrozumiał ze zrobił błąd a ja mogłam się odezwać bo tego już się nie dowiem.

Gość gość
Jeśli z nim sypiasz to znaczy, że kontaktuje się z tobą kiedy akurat nie może znaleźć innej chętnej.

Gość gość
Znikł za każdym razem bez słowa, ja nie wiedziałam o co mu chodziło. Bardzo to przeżywałam a jak już o nim zapominałam to on o sobie przypominał. Tym razem tak samo zrobił, wtedy gdy dostałam tego sms to się poryczałam . Mimo ze chciałam odpisać to nie potrafiłam, za bardzo mnie zranił.

Gość gość
Dałabym sobie z nim spokój

Gość gość
Odpisz mu ze szukasz faceta ktory bedzie o tobie pamietal codziennie a nie co dwa miesiace.Dasz mu tym jasny przekaz.

Gość gość
Zlej tego gościa bo ewidentnie odnawia kontakt z braku laku a jak znajdzie kogoś ciekawszego to ma cię gdzieś i urywa znajomość. Wiem bo mój przyjaciel często tak robił?