Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zasłania dziecko w 4 tyg ciąży jakie narządy?

Polecane posty

Gość gość

bo nie wiem jak to jest we wczesnej ciąży, sa jakieś narządy które zasłaniają macice czy ona jest odsłonięta i narządy sa po boku? i gdzie znajduje się dziecko w tak wczesnym etapie w tej macicy na samym dole w głąb czy u góry jej przy narzadach?

Gość gość
W 4tyg to nawet nie zarodek tylko pęcheżyk który wcale nie musi sie rozwinąć...a ty takie pytania już zadajesz...wiesz jak wygląda anatomia kobiety? Wiesz gdzie masz macice ? To tam gdzieś w głębi ale dokładnego połżena sama sie nie domyślisz bo w różnych miejscach w macicy może się zagnieździć

Gość gość
Dziewczyno wezzesz se k***a poczytaj ! Masz internet i nie wstyd ci zadawac takie pytania? Kurwa ile ty masz dzieciuchu lat!?

Gość gość
Jak sie nie wysrasz to gowno zaslania.

Gość gość
jeju może i nie jestem na tyle ogarnieta by wiedzieć takie rzeczy ale naprawdę niewiem..na anatomii niby wygląda to tak ze narządy sa po bokach a macica tak jakby w głąb więc nie wiem czy np jakbym wbila palec w brzuch to siegne jej? czy wpierw sa przed nią narządy jakieś ?

Gość gość
A poco chcesz dokladnie wiedziec?

Gość gość
nie, ja mam 15 lat i boję się ze jestem w ciąży bo mnie kluje w brzuchu i chce mieć pewność ze to jakiś narząd