Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba i chuj

Polecane posty

Gość gość

Ważę 95 kg przy 175 cm wzrostu, rozkłada mi się to nawet fajnie, jest dobra dupa, jest dobry cyc, jest wcięcie w talii. Twarz też jest spoko. Mam jakieś tam powodzenie ale i tak zastanawiam się, czy to że nie mogę znaleźć faceta który by mi odpowiadał to wina wagi, czy mojego suczego charakteru? Może przeformułuję - czy jak schudnę, to wzrośnie zainteresowanie niezdesperowanych, czy po prostu odstraszam ich sposobem bycia?

Gość gość
już niebawem będziesz mieć olbrzymie powodzenie. prawdziwi mężczyżni przybędą w tym roku....

Gość gość
Ojjj ze 20kg musisz zchudnąć żeby sie tobą zaczeli interesować ...na prawdę im szczuplejsza tym atrakcyjniejsza nawet 10 kg robi różnice... Ja w 33tc waże 75kg i ledwo sie ruszam

Ja uwielbiam pulchne, kobiece ciało :) ale znam piękne dziewczyny, których z powodu ich charakteru, nawet kijem bym nie tknął :P. x Nad odchudzaniem zastanów się. Niekiedy zapadnięty tyłek odstrasza bardziej od okrągłego.

Gość gość
No właśnie myślałam, żeby tak ze 20 kg, może i 30, chociaż wątpię żeby mi się chciało xD Ja ogólnie nie mam problemu z tym jak wyglądam, jakieś tam mięso zawsze mogłabym przywlec ze sobą do domu, bo nie jest tak że się nie podobam, ale jakoś no nie widzę takich, których bym chciała wlec.

Gość gość
U mnie charakter to podstawa, sukowate odpowiadają.

Gość gość
ja chcę schudnąć

Gość gość
Zapraszam do poradni dietetycznej . www.edietetyk.com.pl Konsultacje w gabinecie oraz on line. Zdrowe zbilansowane diety bez suplementów, indywidualnie dopasowane do wagi, wzrostu, budowy ciała i preferencji smakowych. Zapraszam serdecznie

Gość osia891
Oj ja również byłam gruba ale w końcu trochę zmądrzałam i wzięłam się za siebie;) zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie,codziennie wieczorem rozpisywałam sobie swoją dietę i robiłam w pudełeczka;) do tego wychodziłam na rower;) i robiłam 10km 3x w tygodniu!