Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie postanowienia noworoczne

Polecane posty

Gość gość

Proszę o wpisywanie

Gość gość
schudnąć

Gość gość
Znaleźć pasję

Gość wyborczy
rzucić palenie być może siłą woli być bardziej systematyczny kupić wreszcie tanie loty do barcelony https://www.fru.pl/tanie-loty/do-Barcelona-BCN/ pójść do okulisty zacząć ćwiczyć sylwetkę znaleźć dziewczynę i traktować ją jak księżniczkę

Stuningowac sie troszke, bardziej zadbac o zdrowie, mocniej stapac po ziemi bo czasami jestem oderwana i zarabiac hajsy i ulokowac cos, tylko najpierw musze zapytac kogos kto sie na tym zna:) no i moze wejsc w zwiazek jak spotkam kogos interesujacego.

Gość gość
-zrobić brazylijskie pośladki -kupic auto -dorosnąć -lepszą pracę znaleźć -zmądrzeć -postanowić co dalej

Gość gość
zdrowo sie odzywiac, wiecej uczyc, zdecydowac sie na dziecko, kupic auto, nie przejmowac pierdołami

Podoba mi sie postanowienie o zrobieniu brazylijskich posladkow tez bym moze se to postanowila.

Gość gość
Ja nie robię postanowień noworocznych, co sobie umyślę spełniam na bieżąco. Nowy Rok to dla mnie żadna data, przychodzi pomysł do głowy, czy decyzja to ją wprowadzam w życie.

Gość gość
Schudnac i znaleźć faceta

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Kluczbork to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie kluczborskim ma tablice rejestracyjne okl

Gość gość
Nauczyć się hebrajskiego

Gość gość
Stracic dziewictwo

Gość gość
1) Przestać wchodzić na to p******e FORUM, nie wiem czy wy tez spędzacie tu całe dnie? to jest chore:-( 2) zminic pracę 3) udamodzielnić się i wyprowadzić z domu 4) znaleźć normalnego faceta 5) przestać się wszystkim przejmować 6) uczyć się angielskiego codziennie nawet 15 minut ale codziennie coś 7) przestać spędzać całe dnie na komuterze 8) przygarnę pieska ze schroniska 9)ruszyc tyłek z domu po pracy 10) będę sprzątac na bieżąco a nie jak do tej pory syf kiła i mogiła 11) będę scielić łóżko codziennie 12) będę wtawać o 7 rano żeby ze wszystkim zdąrzyć a nie ze na wariackich paiperach

Gość gość
Ja chcę się nauczyć w końcu dobrze angielskiego :) mam w planach zapisać się na kurs do speak upa (siostra mnie namówiła na ta szkołę), innych postanowień na razie brak

Gość gość
Namierzyć gggb i ją udusić gołymi rękami

Gość gość
Ja mam zamiar zrobić prawko! Juz się nawet zapisałam na kurs do http://www.alien.szczecin.pl/. I po nowym roku będę zaczynac jazdy. To chyba moje największe postanowienie.

Gość Turkuć
Nie robie żadnych postanowień bo i tak po kilku tygodniach o nich zapominam.

Gość gość
Ja także mam zamiar w końcu zdobyć prawko w tym roku. Zapisałam się na kurs na prawo jazdy do szkoły www.koszela.com.pl i zaczynam w przyszłym tygodniu. Nie mogę się doczekać!