Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak dostaniecie od faceta bizuterie to sprawdzacie jej cene??

Polecane posty

Gość gość

pytam z ciekawosci.. czy sprawdzacie cene pierscionka czy lancuszków w necie jak dostaniecie od faceta???

Gość gość
No jasne! Przecież muszę wiedzieć czy jest prawdziwa i ile to jest warte. Tyle, że cena sklepowa to nie to samo co wartość biżuterii. Możesz się słono rozczarować.

Gość gość
a czy w necie na stronie KRUKA CZY APART są ceny tansze niz w ICH sklepie stacjonarnym??

Gość gość
kuźwa, każdy kolejny dzień i temat na kafe sprawia, że jestem wdzięczny losowi, że uczynił mnie pedałem :o jesteście tak denne, że to aż brak słów. Współczuję heterykom; nie dosyć, że muszą te rybska lizać to jeszcze zadawać się z materialistycznymi k***iszczami, które każdy gest, prezent rozpatrują w kategoriach wartości i kasy :o DNO!!! Powinnyście się wstydzić

Gość gość
to fakt...jak mozna sprawdzac w necie ceny prezentów???masakra.

Gość gość
nigdy nie sprawdzałam ceny prezentu który dostałam... no moze tylko raz, gdy mlodsza siostra dostała kiedys od chrzestnej wieże stereo, chrzestna bogata a ja z mamą podejrzewalam ze to jakas taniocha z marketu i w Realu znalazlysmy taką samą wieze za niecale 300 zl :D

Gość teraz to ja mam miarke w oku
qrwa ja kiedys nie sprawdzalalm,ale zycie mnie nauczylo inaczek:Ootoz dostalam z wieeelkiej milosc lancuszek zloty,zwiazek sie rozpadl..ale nie tym rzecz.a wiec pewnego dnia stracialam prace i myslalam,ze zastawie ten lancuszek w lombardzie,okazalo sie to 2-karatowe zloto.czyli dla lombardu czy jubielra to nie nie liczy nawet jako zloto.lombard go nie chcial,jubiler tez nie.jubielr powiedzial,ze zloto to jest dopiero zloto jesli zawartosc zlota w mieszance metalu wynosi ponad 60%...dodam,ze fraher dobrze zarabial,a mi kupil najtansza tandete:O

Gość gość
ja zawsze sprawdzam, od razu widac, ktoremu zalezy a ktory tylko tanio by chcial p******c

Gość gość
faceci szukaja albo kochanki albo kuchty co im dzieci narodzi i ugotuje,wiec efekt koncowy zawsze ten sam.tym bardziej nie rozumie bab,ktore cie ciesza tanimi prezentami.

Gość gość
być może tak ale to nic nie znaczy. Chce się wiedzieć jak to było wycenione dlaczego? czy wybór dobry? itp.