Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaszef

Blagam o pomoc. Mam tylko 17 lat

Polecane posty

Gość Aniaszef

Witam, mam dopiero siedemnaście lat. Okres zawsze pojawia mi się w 25-27 dniu miesiąca. Niestety, w tym miesiącu nie mam go aż do teraz. Od wczoraj zaczął mnie boleć brzuch, jest to typowy ból jajników, bolą mnie również piersi. Wyczytałam jednak, że ból ciążowy jest taki sam jak ból przed okresem. Nie uprawiam seksu z moim chłopakiem, aczkolwiek słyszałam, że w płynie, który występuje przed sperma mogą również być plemniki, a ja wtedy siedziałam mojemu partnerowi na penisie lub wkładałam i wyciągałam z pochwy. Były również tzw. "Palcowki" gdzie panikuję, że mój chłopak mógł mieć sperme na palcach, chociaż on mówi, że to niemozliwe.(jesteśmy ze sobą niecałe 3msc) Jakie są szanse ze jestem w ciąży? Ile mam jeszcze czekać na okres? Błagam o odpowiedz, ponieważ jestem jeszcze bardzo młoda i to pierwsza taka sytuacja w moim życiu.

Gość gość
weź się dziecko do nauki

Gość gość
Wkladanie penisa do pochwy to nie seks ?? Slyszalas o prezerwatywie ??

Gość Aniaszef
Po prostu raz czy dwa go włożyłam i wyciągnęłam. Nie było na nim spermy, był tylko mokry przed wytryskiem. Myślicie że mogę być w ciąży? :o

Gość LGJ
Mówisz, że nie uprawiacie seksu? A wkładanie i wyciąganie penisa z pochwy to co to jest? Jeśli zawsze miałaś okres regularnie a teraz się spóźnia idź do apteki i kup test ciążowy. Najszybciej będzie. Potem do ginekologa, teraz to i tak nic nie będzie lekarz widział.

Gość gość
17 lat i rozum 5 latki ..... :(

Gość gość
Oj dziecko idź po test do apteki albo wyślij chłopaka jak się wstydzisz jasne ze możesz być w ciąży nie zabezpieczyliscie się a prezerwatywy nie są drogie nie mogliście kupić?

Gość gość
Aniaszef... nie panikuj. Naprawdę, ale tak w ciąże NIE DA SIĘ ZAJŚĆ. Musi być wytrysk, pełny i to nie raz tylko kilka dni z rzędu dla pewności. Zrobić dziecko naprawdę nie jest tak łatwo.

Gość gość
Dzień dobry. Piszę ponieważ mam problem i chciałabym sie poradzić. Mam 26 lat. Jestem niezależną kobietą, prowadzę własną firmę. Kilka dni temu doszło podczas stosunku do wytrysku w środku . Z tego co wyliczyłam były to dni płodne. Od tamtego czasu minęły 3 dni, partnera z którym spałam znam 3 miesiące i nie jesteśmy razem, gdy mu powiedziałam, że mam obawy - odpowiedział że panikuje. On mieszka 300 km ode mnie i ma tam swoje życie. Sama chciałabym mieć dziecko, ale zależy mi by mieć pełną rodzinę. Czy są jakieś tabletki po ? Które mogą mi jeszcze pomóc ?

Gość Aniaszef
Bez przesady, że się k***ię. Nie jestem jakaś d****** znam tego chłopaka od roku i uważam, że każdy ma jakieś potrzeby, które trzeba zaspokoić. No tak, wiem, że jest coś takiego jak gumki, ale ja nigdy nie uprawiałam seksu i to było tylko takie spróbowanie, ten mokry płyn był jeszcze sporo przed wytryskiem wiec myślałam że nic się nie stanie a tu nagle nie ma okresu.

Gość gość
tak lyka sie takom kapsulke przed i po ale w tym wypadku skrobance ... tutaj mam namiary na pewną osobe która się tym zajmuje drążyk adam tel. 514389123 ul bielska 9 cieszyn oczywiscie jest to dzialanie nielegalne i osoba ta jest bardzo profesionalna ale niechętnie podejmuje się tego rodzaju zabiegów dlatgo trzeba sie umówić na spotkanie i dyskretnie podpytać i od razu mieć ze sobą koperte min 5000 zł w środku i być może pan podejmie się wykonania u ciebie takiego zabiegu ale tak jak mówie trzeba załatwić to "po cichu" pełna dyskrecja powodzenia

Gość gość
Słyszałam, że w aptece można kupić taką tabletke do 5 dni po i to bez recepty to prawda ?

Gość gość
niie nie prawda bo do 48 godzin zostaje tylko co powiedzialam jest jeszcze wczesnie wiec latwo pojdzie pan adam to profesionalista

Gość gość
Są tabletki 72h

Gość gość
Aniaszef dziś : też jak byłem w takim wieku to się bałem. Zrób sobie test i będziesz miała pewność. Polecam też www.ponton.org.pl i się doedukować Będzie dobrze :)