Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie nudna

Mniej wygadana od innych dziewczyn znaczy gorsza?

Polecane posty

Gość wcale nie nudna

Jestem wykształcona, mam fajną pracę, ale w towarzystwie nie potrafię błyszczeć. Czuję się onieśmielona kiedy poznaję nowych kolegów i mam wrażenie, że z tego powodu uchodzę za nudziarę. Miał ktoś podobny problem? Jak to zmienić? Mam zainteresowania i lubię o nich pogadać, ale mam problem z robieniem dobrego pierwszego wrażenia, z tego powodu czuję się gorsza od innych dziewczyn.

Gość bella   86
Nigdy nie przepadalam za ludźmi, którzy za wszelką cenę próbują się wybić w towarzystwie,nie lubię krzykaczy i osób które dużo mówią dużo i bezsensu. Takie zazwyczaj są osoby, które błyszczą w towarzystwie. Nie zmieniaj się, znajdziesz osoby podobne do siebie.

Gość gość
Myślę,że dla wielu osób jest to zaleta. Mężczyźnie też nie lubią dziamatych kobiet.

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak kobieta która ciągle gada, z taką nie ma nawet chwili spokoju, więc ciesz się że jesteś z tych mniej wygadanych :) Człowiek inteligentny mówi tylko wtedy kiedy ma coś do powiedzenia, idioci gadają non stop o niczym.

Gość wcale nie nudna
Dziękuję za ciepłe słowa! Co nie zmienia faktu, że w towarzystwie tych paplających o niczym zwyczajnie nie mogę dojść do głosu.

Gość gość
a po co chcesz paplać o niczym?

Gość gość
Ja też w towarzystwie mało mówię, bo raz... nie chce nikogo przekrzykiwać, bo to tylko wprowadza jeszcze większy chaos, a dwa... po co mam mówić o czyś co i tak za minutę każdy zapomni, takie gadanie bez sensu jest niepotrzebne :)

Gość gość
Co nie zmienia faktu, że w towarzystwie tych paplających o niczym zwyczajnie nie mogę dojść do głosu. x Nie że nie możesz, tylko najwidoczniej nie chcesz i nie czujesz potrzeby, bo gdybyś chciała, to mogłabyś ich przekrzyczeć... tylko po co? Jakby każdy w grupie tak chciał przekrzyczeć drugiego, to rozmowy takie nie miałyby sensu, bo każdy gadałby swoje i nikogo nie słuchał, a tak ci co tyle paplają mają radochę, że ci spokojniejsi ich słuchają :P