Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mocne kształtne ciemne brwi u... mam

Polecane posty

Gość gość

Mamusie, jak to się robi (czym), że teraz wiele z was ma takie idealne ciemne brwi? Mimo że jestem z miasta to do kosmetyczki chadzam 2x w roku na oczyszczanie i tyle. Hennę robię sama, ale brwi mam dość rzadkie. Natomiast obserwuję, że jest jakaś moda na brwi i one są "pełne", bez prześwitów do skóry (u mnie są prześwity pomiędzy ciemnymi zafarbowanymi włosami). Piszę tu, bo mamy nie śpią :D

Gość gość
Albo tatuują albo cieniami specjalnymi (są też szablony). Ale przesadnie ciemne i wypełnione nie wyglądają naturalnie, lepiej chyba mieć prześwity ;)

Gość gość
Ja mam z natury ciemne i geste a jestem blondynka. Jak byly modne cienkie to mialam cienkie a teraz mam grubsze i wyrownuje kredka.

Gość gość
Ja akurat mam swoje ciemne i geste brwi,wiec odkad kosmetyczka wyprowadziła mi fajna linie,to nie musze nic wiecej robic. Probowalas wosku do brwi? Moja przyjaciolka uzywa i powiem Ci,ze swietnie to wyglada

Gość gość
Ja tam od zawsze mam ciemne, dość gęste i średniej grubości. Twarz mi się nie zmienia zgodnie z jakimiś modami więc i brwi nie zmieniam :D A 90% mód to kretynizmy. Kiedyś te cienkie krechy, potem jakieś od szklanki a teraz pół twarzy zamalowane.

Gość gość
brzydkie one są jak noc, rzadko komu pasują

Gość gość
Ja mam naturalnie gęste i ciemne brwi. Nie wiem dlaczego akurat brwi, bo rzęsy i włosy mam przeciętne

Gość gość
No ja akurat to mam takie brwi, że chyba powinnam z nimi chadzać do fryzjera, nie kosmetyczki. Ale widziałam, że dziewczyny uzupełniają swoje takimi specjalnymi cieniami do brwi i skośnym pędzelkiem

Gość gość
sorry ale tatuaże brwi wyglądają obrzydliwie, tanio, sztucznie, kojarzą mi się z prostytutką lub wręcz transwestytą

Gość gość
i wyglądają wulgarnie niestety

Gość gość
Tu autor, już szukam o tym wosku. Mam taki przyciemniacz z eveline, ale bez szału. Nie chodzi mi o brewki jak u kur/ewki czy takie plemniczki, ale ładnie zaznaczone, będące oprawą oka, kontrastem.

Gość gość
mam takie piekne teraz - cienie plus pedzel skosny

Gość gość
Ja robiłam w lecie makijaż permanentny metodą piórkową. Wygląda to naturalnie i jestem zadowolona. Ale zaraz po zabiegu...Dramat. najpierw byly brwi a dopiero potem ja :-)

Gość gość
Naturalne mam wyregulowane i przycięte, ale dość rzadkie, więc podkreślam kredką starając się o efekt "włosków". Czasem na wieczór robię też cieniem, i wtedy faktycznie jest ten efekt wypełnienia, ale jeśli cień nie nie jest zbyt ciemny a cały makijaż pełny, to to wygląda naturalnie.

Gość gość
Jak pelny makijaz moze wygladac naturalnie? :D niedlugo rozowe wlosy wg Was zaczna wygladac naturalnie pod warunkiem ze ktis ma kolczyk w nosie (tez naturalny)

Gość gość
Normalnie wygląda naturalnie, dobre kosmetyki plus dobra technika wystarczą. Chyba masz w otoczeniu same solary-tapeciary skoro myślisz inaczej. Albo sama taką jesteś...

Gość gość
Jak się zrobi "pełny" makijaż w sensie - wyrazisty to zaznaczenie brwi jest niezbędne, jest jakby kropką nad i. Wydaje mi się, że można wówczas podkreślić je nawet lekko "nadnaturalnie".

Gość gość
Mam naturalnie ciemne, gęste - tylko podregulowuję kształt.

Gość gość
Dokladnie, pelny makijaz jest wyrazisty wiec nigdy nie bedzie wygladal naturalnie. Nie wiem skad takie oszukiwanie siebie. I to z tapeta nie musi miec nic wspolnego, po prostu kazdy widzi ze baba kombinowala przy twarzy Naturalnie wygladajacy makijaz ma to do siebie ze nie podkreslasz mocno oczu