Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest poronienie przez takie coś w góra 5 tyg ciąży?

Polecane posty

Gość gość

tak jak w temacie..nie chodzi mi oczywiście by się pozbyć ciąży tylko pytam czy to możliwe gdy dajmy na to dziewczyna jest w 5 tyg góra..i jeszcze niewie czy jest w ciąży ale dajmy na to ze uderzy się parę razy w brzuch i czy wtedy może poronić jeśli by była czy to niemożliwe raczej z biologicznego punktu widzenia? tą macice zasłaniają jakieś narządy czy coś ? bo jako starająca się o dzidziusia mam różne schizy i boję się o brzuszek i chce rozwiac wszelkie wątpliwości. pomożecie?

Gość gość
\jak to uderzy się parę razy w brzuch?????? Nic naturalnie takiego sie nie dzieje! Czasami faktycznie mozna ulec wypadkowi jakiemus i to zagraża ciązy, ale to sa rzadkie przypadki. # razy byłam w ciazy i jakos tam specjalnie nie uwazałam, a jak sie dowiadywałam ze jestem w ciazy to był juz dobry 2 miesiac bo mam nieregularne miesiaczki. Wydaje mi sie ze cos kominujesz

Gość gość
nic nie kombinuje tylko chce czuć się swobodnie a nie przejmować każdym draśnieciem...mam nerwice natrectw więc ciężko mi jest nie przejmować się takimi rzeczami..jeszcze w ciąży nie jestem ale się staram byc

Gość gość
Trochę nie rozumiem tego pytania autorki. Po co się pyta akurat o 5 tydzień ciąży jak jeszcze nie jest w ciąży?

Gość gość
bo do 5 tyg zazwyczaj o ciąży się nie wie bo nie można jej wykryć na badaniu u ginekologa dopiero po 5 tygodniu badanie wykrywa pęcherzyk ciążowy..poza tym do piątego tyg zazwyczaj zarodek jest malutki potem zaczyna intensywnie rosnąć dlatego mi chodzi o ten etap gdy ciaza jest jeszcze na poziomie biochemi

Gość gość
bo potem już ten brzuch jest większy to wiadomo ze już automatycznie nie będę go nawet dotykać..ale co kiedy zarodek jest jeszcze malutki i jest w macicy nisko

Gość gość
up

Gość gość
za bardzo kombinujesz dziewczyno. chcesz sie pozbyc ciazy? zapytaj wprost!

Gość gość
jak ma sie urodzic to wierz mi urodzi sie! A ty mozesz cuda niewidy robic!