Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE KUPUJECIE TANIE KSIĄZKI W NECIE????

Polecane posty

Gość gość

CZY ZNACIE JAKIES FAJNE KSIEGARNIE INTERNETOWE?

Gość gość
lubimyczytac.pl - szukasz ksiązki jakiej chcesz i przy niektorych sa oferrty z roznych księgarni, allegro, a najczesciej to kupuje ebooki, mam czytnik Amazon Kindle (polecam :P)

Gość gość
Naprawdę nie potrafisz użyć googla? Najczęściej korzystam z matras, bo można odebrać w sklepie i nie płacić za dostawę dedalus (raczej starsze wydania, ale bardzo tanie)

Gość gość
allegro lub olx

Gość popolo
Allegro zdecydowanie. Szczegolnie jak ktoś wystawia całe paki na sprzedaż, wtedy tylko ustawiam snajpera (osobiście uwielbiam tego: http://www.aukcjoner.pl/snajper-allegro/ ) i mam co czytać przez kolejny miesiąc :D

Gość malagatikip
ja kupuje tylko tu https://www.inbook.pl/ :) to jest jedna z tańszych ksiegarni internetowych jakie znam

Gość WesołyRomek
Przeważnie kupuje na wyprzedażach, ale przez internet to tylko na inbook.pl Wszystkie tytuły jakie chce, a odbieram w kiosku ruchu na przeciwko

Gość Prosscio
Ja też kupuję na inbook.pl, ale akurat ebooki - innych już prawie nie czytam, może poza pozycjami na studia, ale one tylko z biblioteki :)

Gość prtelka
inbook.pl - ciężko znaleźć sklep, gdzie wszystkie ceny są tak niskie, wiadomo, czasem u konkurencji coś się trafi 50 gr. taniej, ale tak ogólnie - tylko u nich jestem pewien, że cena ZAWSZE będzie niższa niż normalnie :)

Gość gość
Trochę rzeczy mojego ulubionego polskiego pisarza pana Pilipiuka udało mi się tanio kupić w księgarni internetowej Edyp - www.edyp.pl Warto tutaj zajrzeć, cenowo jest bardzo konkurencyjnie. Zwłaszcza jak robią wietrzenie magazynów to można fajnie zaoszczędzić. Mają rozbudowaną bazę tytułów i pisarzy, są polscy autorzy i zagraniczni, różne gatunki książek, w tym sporo poradników, bajek itp.

Gość gość
Wybierasz jaka książka cie interesuje na oziway.com i pytasz o rabat, jak dadzą to kupujesz. Ja mam taki sposób na tańszą książkę, a za darmo u mnie w mieście są okienka gdzie ludzie zostawiają książki i nawet ostatnio sama skorzystałam

Gość mandaryna4
Zobaczcie sobie księgarnię https://rewolucja.co.uk mają duży wybór książek i dostawa jest niedroga. Sprzedają książki i gry planszowe w UK, działają na terenie całego kraju. Takie księgarnie za granicą bez wątpienia są potrzebne, bo jest nas tam dość dużo.

Gość gość
Od dawna mi się nie zdarzyła taka sytuacja, żeby gdziekolwiek konkretna książka była dostępna taniej niż na Livro. A kupowałam przeróżne tytuły, były to m.in. podręczniki. Tak jest najwygodniej, zdecydowanie wolę kupować w sieci. Ale akurat u nas to ogólnie zakupy stacjonarne przydarzają się coraz rzadziej.

Gość hastor

Też kilka raz zamawialiśmy z Livro. Nie kupujemy książek jakoś często, ale jeśli już, to właśnie u nich. Po prostu mają zdecydowanie najtaniej, więc nie kombinujemy dalej. Teraz na święta zamawialiśmy kilka książek Mroza i jakość wychodziło po dyszce za sztukę.

A generalnie - książki w sieci wychodzą bez porównania taniej. Poza tym - po prostu jest wygodniej.

Gość kaskot

Czy z tej księgarni mają również wysyłkę zagraniczną do UK? Nie widzę takiego info na stronie.

Ktoś zamawiał z taką wysyłką?