Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wazektomia.co o tym męzczyzni mysla?

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy 10 lat po slubie i mamy 3 dzieci.czy wazektomia wg was facetów to dobre zabezpieczenie?czy zgodzilibyście się na taki zabieg dla waszej żony?

Gość gość
ja sie zastanawiam. masz temat oczytany. jak z powikłaniami itp ?

Gość gość
gdzies czytałem ze moze wystapic problem z rakiem za pare lat . nie wiem czy to sciema czy nie.

Gość gość
Z tego co wiem to powiklania jakies moga wystapic ale to ryzyko jak i przy np wyrywaniu zeba zawsze istnieje.tak mysle ze po co nam gumki czy tabsy skoro w ciagu pol godz jest pozabiegu bo ok tyle trwa moze i krocej i po klopocie raz na zawsze

Gość gość
podwiąż sobie jajowody jak takaś mądra 🖐️

Gość gość
Podwiazanie jajowodow jest nielegalne to po pierwsze.po drugie to jest operacja w znieczuleniu a nie zabieg ze znieczuleniem miejscowym dodam do tego ze bez igly.u kobiet moze dojsc do konplikacji o wiele czesciej.po trzecie chyba nie wiesz jak porod wyglada i jak boli i ile moze trwac.a po czwarte dlaczego to kobiety musza tylko dbac o antykoncepcje gumki wkladki tabletki plastry kalendarzyk skoro i mezczyzna podczas seksu jest obecny?

Gość gość
Wazektomia to dobre rozwiązanie, jeśli nie chce mieć się dzieci, sam o niej myśle, bo za chwilę kończę 41 lat, więc za późno na dzieci.

Gość gość
Nie chce atakowac facetow tylko o to mi chodz ze jesli para nie przewiduje powiekszenia rodziny to dlaczego tego nie zrobic?chwila strachu i nie pewnosci i po wszystkim.dopiero wtedy mozna sie tak naprawde cieszyc z bliskosci drugiej osoby nie myslac o wpadce.zadnych gumek czy tabletek z hormonami ktore baardzo czesto powoduja spadek libido.przeciez to nie zadna operacja,nawet kropelka krwi nie uplynie podczas zabiegu.

Gość gość
Ja poruszylam ten temat z mezem tak jakby w zartach a on o dziwo powiedzial ze jesli bedzie taka potrzeba to podda sie wazektomii.w polsce przybywa takich klinik ktore dokonuja takiego zabiegu.po co sie zanartwiac ze gumka peknie czy sie zsunie,no i wiadomo ze seks bez niej o wiele boski.przeciez to korzysc dla kazej ze stron.

Gość gość
wazektomia też nie jest 100%, jest cała masa przypadków ciąży nawet po kilku latach po wazektomii, poszukaj w necie na ten temat

Gość gość
No ponoc na 99,9 %skuteczna bo do 3 ms moze dojsc do rekanalizacji nasieniowodow ale po to bada sie nasienie i przez te 3ms stosuje sie dodatkowa antykoncepcje bo w jaderkach plywaja sobie calkiem zacne plemniki i trzeba ich sie pozbyc poprzez seks lub renię grabowską

Gość gość
Gdyby to ode mnie zależało, kazałbym obrzezać i wyciąć jajniki połowie kobiet na świecie !

Gość gość
Gdyby to tak na twoja pania padlo moze bys zasadzil drzewo i postawil dom ale syna bys juz nie splodzil

Ja właśnie wykonałem taki zabieg. Była to wspólna decyzja moja i zony. Jeszcze 8-12 tygodni i będziemy mogli się cieszyć swobodnym seksem. Zabieg wykonywałem w Krakowie u dra Siwika. Jak ktoś ma jakieś pytania mogę odpowiedzieć tyle ile będę umiał. Mam tez kupon obniżający wartość zabiegu o 200 zł, wiec jak coś to.... :) Mój mail: blazeinho@interia.pl