Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oto skąd wzieła się literówka staników :)

Polecane posty

Pomijając fakt, że ta bzdura ma się nijak do realiów... Potem się mówi, że się nosi 65 H a ludzie twierdzą, że to niemożliwe...

Gość gość
Haze dziś Pomijając fakt, że ta bzdura ma się nijak do realiów... Potem się mówi, że się nosi 65 H a ludzie twierdzą, że to niemożliwe... x potwierdzam :) ja mam 65D/E a koleżanka uważa że mam A :P

No cóż, jak ona całe życie kupuje staniki w sieciówce, to czego oczekiwać :D

Gość gość
wiesz ona nosi 80 albo 85 E więc dla niej mój biust to AA albo A :P

Czyli gruba baba ze średnim cycem. Żadne osiągnięcie - lepiej mieć mniejsze i nie mieć pleców jak Helga. 90 pod biustem? Jezu, ja mam 92 w biodrach :D

Gość gość
Utrwalanie debilizmów. Ja mam 65b/c - wg mnie jak na niedowagę którą mam to są spoko cycki, ale ostatnio usłyszałam, że są za małe i powinnam przytyć (od usłużnej cioci). Tylko by mi cycki urosły do "stosownych" rozmiarów to bym musiała się upaść i być właśnie tłusta zwyczajnie.

Gość gość
Czyli moje to fizycznie niemożliwe hahaha..dobre

Gość gość
ja powinnam nossciskasciwie 60 ale ciezej jest mi znalezc takie staniki no i tez nie lubie jak mnie zbytnio stanik sciska no ona ma tak 85/90 pod biustem. :P hehe ja mam w biodrach 91 :P

Gość gość
nosic wlasciwie 60

Też powinnam nosić 60 ale wtedy miska idzie w górę, a takie dziwne rozmiary już nie mają ładnych krojów i kolorów, więc zostałam na 65H. gość dziś - ciocia ma rację, niedowaga jest niezdrowa, więc powinnaś trochę przytyć. Nikt nie mówi, że się masz upaść jak świnia, biust rośnie proporcjonalnie do reszty.

Gość gość
Haze, kolejna najmądrzejsza :O Nie, ciocia nie ma racji bo to jest naturalna waga dla mojego organizmu, nawet lekarz to potwierdził (specjalista w dziedzinie endokrynologii). Moja matka też miała niedowagę przez większość życia i tak samo jak ja wszystkie badania idealnie w normach. Niesamowite, co?

Gość gość
A biust nie zawsze rośnie proporcjonalnie do reszty bo są różne typy budowy. Ja jestem gruszką jak większość w mojej rodzinie i poszło by w tyłek ;) Dlatego nie widzę powodu się schizować ze specjalnymi dietami skoro wszystko jest w porządku, byle dopasowanie się do obowiązujących norm. BTW, znam wiele osób z nadwagą które tak mówią i jakoś nikt się ich nie czepia :P