Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpisujemy cechy kobiet ktore czynią je nieatrakcyjne

Polecane posty

Gość gość

po trzy cechy, brane pod uwagę wszystko

Gość gość
1. upijanie się - pijana kobieta to najobrzydliwszy, najbardziej żałosny widok 2. klnięcie - to może pasować damie jak Tyszkiewicz, a zwykła klnąca dziewczyna wygląda i brzmi tanio i wulgarnie 3. może to nie cecha, ale ogólnie mówiąc wulgarny wygląd i zachowanie (w którym mieszczą się powyższe)

Gość gość
puszczalska brzydka z ryja nie robi loda

Gość gość
Pyskata, wszystko wie najlepiej.

Gość gość
Bezyckowie, wielki brzuch,głośne i gadatliwe

Gość gość
C*****e whr, brzydki ryj, male oczy. Na takie gowno nawet nie splune

Gość gość
2. Tyszkiewicz jest taką damą jak ty połykaczem tvnowskich bzdur :O 🖐️

Gość gość
Do tego waskie plaskod***e. Takie cos dla mnie nie istnieje chocby miala najpiekniejsza buzke. Male cycki ujda ale szalu nie ma.

Gość gość
zabolało plebejuszko? :classic_cool:

Gość gość
Wydatny podbródek - zawsze sobie wtedy zadaje pytanie- trans? Wysokie czoło Zniszczone liche włosy od farbowania spotykane często u polskich dresiar C****o zarośnięte jak puszcza Kampinoska Haszcze na ciele KRzywy wielki nochal Typ rumunsko-cyganski

Gość prawictwo pospolite 152
gdy słysze gdy z jej gardła wydobywają sie przeklenstwa to od razu skreslam , albo jak wazy wiecej niż 65 kg to nie ma u mnie żadnych szans ale to sa 2 najwieksze wady są tez mniejsze , które nie skreślają od razu

Gość gość
Jest brudna i używa agresywnie pachnących kosmetyków. Podkład pod makijaż też czasem zwyczajnie śmierdzi, jak za długo pozostaje na skórze. Dziewczyny tego nie czują, że trzeba się umyć i na nowo umalować. No i włosy. Czasem atrakcyjna dziewczyna jest atrakcyjna do momentu, kiedy pierwszy raz nie poczujesz zapachu jej włosów.

jeszcze są 2 wady za która skreslam od razu- opalenizna mocna z solarium i kolejna to bardzo mocny makijaż .. tapeta na pysku jak u Edyty górniak tzn im mniej makijażu tym lepiej

Gość gość
Duze stopy i dlonie, brak talii, waska dupa, plaska dupa, duzy brzuch, masywny tors jak u chlopa (coraz wiecej takich), male cycki, wielki okragly leb jak dynia, krotkie wlosy, takie male wargi jak u kermita, zeby jak sztachety z pauzami jak przerwa na reklame w polsacie, jak sobie wiecej przypomne to napisze

Gość gość
Narazie zadnej z tych cech nie mam to tyle dobrze :) wypisujcie dalej to zobaczymy czy mam jakas nieatrakcyjna ceche wg was :P

Gość dildaaa
Niektóre bywalczynie Woodstocka, żal patrzeć na brudy i smrody ich...

Gość gość
a ja jestem kobieta i mam prawie 180 :O waże prawie 60 kg :O ryjec taki sobie, bez szalu ale tak z 6/10 i powodzenie mam dopiero przy bliższym poznaniu poniewaz mam "kobiecy 'charakter jestem spokojna, mila, cicha, ugodowa, ulegla itd. faceci czuja sie przy mnie mesko, nie udaje tego jestem taka zyciowa tzipka :O zauwazylam ze mala czesc facetow lub takie pewne siebie, wyszczekane dziewczyny, chociaz jest czesc ktora takie lubi....

Gość gość
Fajne mieliście dziewczyny

Gość gość
Male oczy jak juz ktos napisal i dorysowane brwi. Wyglada jak dupa zza krzaka. Do tego wzrost mniej niz 150 i wiecej niz 175. Flakowate wiszace malo jedrne cialo (niektore mlode laski takie maja), ruda cera, ogolnie brzydki ryj

Gość gość
Ja nie potrafię nie byc wulgarna jak widzę te meskie zaklamane nieudaczne pisdy

Gość gość
16:50 to wspolczuje, ciężko znaleźć wysokiego przystojniaka sama mam 174 i też jest słabo, startują do mnie niziołki ja przy bliższym poznaniu tracę, więc jesteś w dobrym polozeniu, znajdziesz kogos na związek

Gość gość
O czym z taką gadać? Takie się szybko nudza

Gość gość
gość dziś ja nie chce b. wysokiego faceta ;p raczej wyzszego o kilka cm, rownego albo nizszego z 1-2 cm

Gość gość
jaka to jest ruda cera? :D No i dziwne, zazwyczaj pasuję do większej ilości punktów w tego typu tematach...aż mi smutno

wcale się nie nudzą , ładne laski sa z******te jakbym miał taką dziewczynę , to każdy by mi jej zazdrościł http://i.imgur.com/YhoU2.gif

Gość gość
Ciekawie piszecie. Ta z filmiku faktycznie ok. Ale, co miało oznaczac, ze włosy niby śmierdzą?

Gość gość
Właśnie , wąską to ona powinna mieć szparke a nie oczy ledwo widoczne:o to niekobiece X prawictwo pospolite 152 dziś tak a kto by skreslił taką ? http://i.imgur.com/YhoU2.gif tylko GEJ Good shot prawik ;)

a jakbym miał brzydką dziewczynę jak Kinga duda ( córka prezydenta ) to mój brat by się ze mnie śmiał , że chodze z kims niatrakcyjnym