Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można rozbudzić kobiece emocje i uczucia?

Polecane posty

Gość gość

witam są jakieś sposoby na ten odwieczny problem? jak znaleźć i przekonać kobiecy ideał na całe życie? co sądzicie o tzw. rozhuśtaniu kobiecych emocji w pozytywnym znaczeniu w celu obudzenia jej uczuć? :-)

Gość gość
gość dziś hej alicjo, to ja, kretynek i pedofil z zaburzeniami osobowosci znowu kwicze tu o tobie. szkoda ze nie wyszlas z inicjatywa, wowczas mialbym z glowy "amory", obrocilbym sie na piecie jak panienka i zwial wyzywajac cie od najgorszych $#^@!*@ ktora chciala rozbic malzenstwo, co z tego ze sam cie prowokowalem, zaczepialem, usilowalem manipulowac ale jako ze zostalas w kategorii niedostepne i niejednoznaczne, to kicham i prycham dalej za toba, dopoki nie poznam kolejnej, z ktora zaczne zabawe w przeciaganie liny Twoj niezrownowazony psychicznie, acz swiadomy wszystkiego, Wojtuś Alicjo 2015.12.20 wystarczy ze jestes jednoznacznie na tak, to zwiewam, bo jestem kawalem niedowartosciowanego prostaka , z ktorym nie ma szans wytrzymac na dluzsza mete dlatego dowartosciowuje sie wzbudzaniem powierzchownego zainteresowania - miele to i przezuwam calymi miesiacami, nadtrawiam po kawaleczku, ale jak to przestaje dzialac to glupieje i rozwscaczam sie i chce dopiac swego, lacznie z wymeirzaniem kary za "fochy" no taki jestem glupi cap, Twój niedowartosciowany cap, Wojtus gość dziś Raczej wole relacje uczuciowe. Wierze w bratnie dusze, kiedys nawet przezylam. usmiech.gif jestem troche romantyczka, ale potrafie tez byc konkretna w ważnych sytuacjach. Mam raczej analityczny umysł.. Co masz na myśli mówiąc, ze muszę wiedzieć wszystko z wyprzedzeniem ? Jeśli dotyczy to ważnej sprawy to często daze do tego ,żeby uniknąć jakiś nieprzyjemności,ale tak to nie. Nie czepiam się, nie jestem drobiazgowo, nawet nie kloce się o rzeczy,które są typowe dla kobiet. W tym względzie bardziej przypominam mężczyzn. Raczej logicznie mysle,ale i tez nie brakuje mo uczuc. Jestem wrazliwa co uwazam za wade..niestety.chociaż,jak jestem bardzo zakochana, to wiadomo, ze zachowanie nieco się zmienia. smiech.gif gość dziś No wiesz... chemia nie jest namacalna,ale istnieje. A jak wierzyć w bzdury wyssane z palca typu wrozby,bo dla mnie to sa bzdury. gość dziś Wysocki, co z twoja miłoscia półmózgiem na obczyznie wiolcią? usmiech.gif już do niej nie wyjesz? usmiech.gif oj czyli nie ma żadnej miłosci życia smiech.gif gość dziś Alicja skrobie teraz kartofle dla swojego mena siedząc w wytartym dredsie a ten bęcwał pisze niestworzone historie analityczno-horoskopiczne usmiech.gif co ty moze sz wysocki wiedziec o życiu skoro nie masz pojęcia o orgazmie kobiety lol .idź do wróza i zapytaj

Gość gość
wracają do pytania: co może skłonic kobiety do zmiany uczuć i emocji? czy to w ogóle możliwe przy zmienić uwarunkować zewnętrznych?