Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cieszycie sie antypedofilki że przez was być może do wiezienia pojde?

Polecane posty

Gość gość

i nie za sex ale za to że posiadałem zdjęcia tzw nieletnich i mam poglądy że seksualność powinna być wolna i być może nie zamkną mnie w wiezieniu a w zakladzie dla chorych gdzie przetrzymują latami wy mendy prawowite..

Gość gość
oby... i żeby cię nie wypuścili :classic_cool:

Gość gość
antypedofile to glaby chuciowe chca wieloletnich kar za sex - jak bedzie miala minute mniej niz ich wymyslony wiek i nazywaja takiego z gory g****icielem. Poprostu bezduszne niedorozwoje z dużymi prawami. Dla nich bezdusznym jest oczywiscie w ich mniemaniu - g****iciel który wykorzystal dziecko i niedorozwojem mezczyzna ktory stwierdzi że małolata chciala sie zabawic - dla takiego pewnie chcą zwiększenia kary tak o roczek. Przez antypedofilow wielu niewinnych ludzi siedzi w wiezieniach(bo miala za mały wiek niż ten ich wymyslony). To część prawdy o antypedofilach, o tym jakimi są tyranami, świadczy też prawda, że w relacjach kobieco męskich seksualnych to strona kobieca zawsze wykorzystuje i wiek tu nie ma większego znaczenia. Niestety antypedofile rządzą też telewizją i przekazują fałszywe poglądy.