Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa3333333333

Misio1 i Shatyn, to wizytówka tego forum

Polecane posty

Gość gość
chyba wręcz przeciwnie

Gość gość
Ta jasne misiu piszesz sam o sobie jak zawsze a tak naprawdę to jesteś patologia tego forum ! Jak można wyzywać kobiety które cię nawet nie obraziły

Gość gość
Prawik debilu nudzi ci się? Udajesz misia na ewie? Misio to p***b, kropka. A podszyw vel eva j***e kałem na kilometr

Dzień dobry Wszystkim :) . x Ja również zgadzam się, że na tym forum jestem patologią i przeciwieństwem wizytówki :P. x Zgodnie bowiem z definicją Słownika Języka Polskiego PWN patologia, to "nieprawidłowe zjawiska występujące w życiu społecznym". Wg onet-wiem: "Patologia społeczna (a o tą tutaj chodzi), to zjawiska społeczne związane z zachowaniem się jednostek lub grup społecznych niezgodnym z obowiązującymi wartościami danej kultury." x Na tym forum wzorcem wartości kultury i zachowań społecznych są 92, Przemuś/Miruś, Filipcio/Bolec 33lata, Master of Masturbation/Neptyk czy Pancerny Baron. x Gdzież mi, szaremu wykształciuchowi :), wychodzącemu często z domu :) i samemu na siebie zarabiającemu :), mierzyć się z takimi wzorcami wulgarności, chamstwa, głupoty, nieporadności życiowej, egoizmu i ciągłego życia cudzy koszt, jak oni :P ? x To oni są prawdziwą wizytówką tego miejsca, bo oni w pełni ukazują jego treść :P. x Ps. Pozdrawiam serdecznie Ewo i dziękuję za miłe słowa, które piszesz :) .

Gość gość
dwa lewackie kafeteryjne trole : - jeden stary tęczowy Żyd - drugi prymitywny popieracz starego Żyda , plotkarz i zakała kafeterii coś na kształt Gargamela i Klakiera :classic_cool:

>>>coś na kształt Gargamela i Klakiera<<< x Co oglądamy, do tego porównujemy :P. x Dobry dowód na moje wyjaśnienie :P. x Pogadamy, gdy kiedyś dojrzejesz do poziomu "Stawiam na Tolka Banana" :P. x Ps. Po drodze przeczytaj Marii Konopnickiej "O krasnoludkach i sierotce Marysi". Przez te krasnoludki, to może być niedługo lektura zakazana :P.