Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jem teraz bułkę z szynką wędzoną z biedronki

Polecane posty

Gość gość

i popijam herbatą granulowaną lipton, dobrobyt... a co tam u was, ciepła woda w kranie jest? na papu jest?

Gość tojaKasiazdaleka
Jest jest, ale mi smutno :

Gość gość
Ja mam chleb z biedronki i maslo w pudełku z biedronki i szynke wędzoną ale taką prawdziwą bo mąż uwędził jak byliśmy na wsi.. I też mam okocima z biedronki i wode polaris o!

Gość gość
a rurki waniliowe z biedry też macie? bo bez takiego deseru to to żadna dobra wyżerka nie jest 🖐️

Gość gość
biedronki majom zamknoć bo to sklepy dla biedoty a tera w polsce ma być dobrobyt i wszystkie bedom bogate bo tak żund karze i zamknom i nie bedzie już a ni parówek a ni szynkuf a ni ekslusywnych draży a ni nic tylko same bogocze a ja nie wiem co taki bogocz rzre i przyńdzie z głodu na śmierć umrzeć 😭

Gość gość
a ja własnie jem ciastka paryskie i popijam tchibo rozpuszczalną kupiona w biedrze na promocji:)

Gość gość
Mimo ze mam szynke wędzoną ze wsi to mam jeszcze konserwowa z biedry bo dzieci lubia, ser gouda, a i ketchup włocławek z biedronki tez mam. A najlepsze co mam to papier toaletowy neo czy jakos tak bo na melodie zabraklo rak do targania zakupów :-D