Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co mam teraz robic? Boli mnie jak diabli

Polecane posty

Gość gość

chyba cos od kregoslupa bo az mi noge wysztywnia a przy wstawaniu w mozgu swidruje. Mam umowe zlecenie i zastepstwa za mnie brak. I jedyna opcja to nazrec sie srodkow przeciwbolowych tylko jak nie przejdzie to co mam zrobic w takiej sytuacji? Podpowiedzcie cos.

Gość gość
Jak mialam zapalenie nerwu kulszowego to byl taki bol od nerki do nogi. Pomagalo mi powolne spacerowanie. Glupio brzmi ale lepsze to niz obciazac sobie watrobe ketonalem.

Gość gość
No wlasnie powolne chodzenie nie sprawia mi bolu problem w tym ze w pracy musze od czasu do czasu cos dzwignac i boje sie czy nie bedzie gorzej bolalo potem?

Gość gość
A nie odprowadzasz składek na chorobowe?

Gość gość
Jeśli to rzeczywiście rwa kulszowa albo w ogóle cokolwiek od kręgosłupa to dźwiganie jest bardzo ryzykowne, można się unieruchomić na kilka tyg. - tak mówił mój lekarz.

Gość gość
No niestety nie. Dopiero teraz poczytalam a przeciez gdyby mnie zleceniodawca poinformowal ze moge takie skladki sobie oplacac ale on by mi je potracal z wyplaty to przeciez bez najmniejszego oporu bym sie zgodzila. Ale madry polak po szkodzie.

Gość gość
To jeżeli tylko wrócisz do pracy to uzupełnij odpowiedni formularz tak, aby odliczali Ci składki. Wtedy po przepracowanych i opłacanych składakach przez 3 miesiące, możesz iść na płatne zwolnienie lekarskie. Teraz- jeżeli możesz sobie pozwolić - nie idź do pracy. To głowa pracodawcy, aby znalazl za Ciebie zastępstwo. Twoje zdrowie jest najważniejsze, jeżeli coś by Ci się stało to pracodawca nie będzie się rozczulać, tak jak Ty siię teraz zastanawiasz, co to będzie jak nie pójdę do pracy. Idź do lekarza i wykuruj się. Zdrowia zyczę.

Gość gość
Przy problemach z kregoslupem nie wolno dzwigac. Wiem cos o tym, bo sama mam powazny stan.

Gość gość
Marna pociecha dla mnie ale nie mniej jednak bardzo dziekuje za porady. Skoro moge sobie bardziej zaszkodzic i zamiast tygodnia cierpiec miesiac to dla mnie wybor jest prosty, mowi sie trudno zadzwonie rano i powiem co jest grane, nie bede ryzykowac zdrowia dla paru zlotych. Dziekuje Wam.

Gość gość
Proszę, życzę zdrowia!

Gość gość
poszukaj leku z skladnikiem- diklofenak ,pomoze tylko dawka podwójna

Gość gość
Niestety w domu mam tylko krople poltram, apo- naproxan w tabletkach i...zastrzyk z wit b 12 ale zastrzyku raczej na wlasna reke nie wezme. Nie pozostaje nic tylko lekarz bo bol przeokropny wlacznie z posladkiem.