Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filipcio

Ogarnia mnie obrzydzenie gdy widze posty misio

Polecane posty

Widze wtedy posty starego owlosionego dziada ktory jest disabled i przez to mysli ze jest michal aniol arystoteles w jednym :O blee oblech

Gość gość
:D

Gość gośćść
i do tego wp*****la się w każdy temat, znawca wszystkiego :o

Gość gość
Myśli że jest śmieszny glupio żartując z ludzi którzy opisują swoje problemy na kafe i zawsze wstawia 3 buzki przy tym :o Ciągle opisuje te swoje 100 kilowe piękności i jaki to z niego amant

Gość gość
Czepiacie się ;p

Dopóki takie przegrane życiowo, pozbawione wykształcenia i pracy, żyjące na koszt mamusi, kryptopedałki (jak tam Portugalczycy :P ?), będą mnie hejtować, dopóty będę wiedział, że do ich szambiarsko-kompostowego poziomu nie upadłem :P :P :P.

Gość MałaPapuga19lat
Kocham cie filipcio :*

Zalatwic ci kogos do drapania po plecach ty smierdzaca gnido? Uwazaj zebys od tego siedzenia odparzen nie dostal smierdzielu

Przecież wszyscy na tym forum wiedzą, że Niedorobiony to kolejny nick, pedałka piszącego teraz jako Filipcio. Kogo chcesz oszukać debilu ? x Masz jeszcze przynajmniej 5 nicków, które zauważyłem. x Wypuścili Cię z wariatkowa i od miesiąca znowu na Kafe szalejesz. Ciekawe, że w wariatkowie byłeś polskim, a nie w tej Twojej wyimaginowanej Anglii :P.

Gość gość
Misio, co się stalo tą twoją lochą 100 kilo? Nie wytrzymałes i zjadles ją kanibalu:P

Nie czytam. Misio ty stary oblechu, jak taki jestes stary pasozyt i przylepiles sie do ograbywania obywateli LEGALNIWE zdobywajacych pieniadz to napisz petycje do premiera. Z pewnoscia takiego wybitnego erudyte jak ty przyjmie i wyslucha. Powiedz mu ze chcesz by cie wyslano w bezpowrotna podroz w kosmos. Bedziesz mogl w nieskonczonosc do siebie gadac i odkrywac w sobie kolejne poklady madrosci bedac jeszcze bardziej rozkladajacym sie starym trupem niz teraz.