Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tyle się mówi że seks po ślubie a kobiety uprawiają przed masakra

Polecane posty

Gość gość

nie szanujecie się

Gość gość
DEBIL SPOTTED

Gość gość
trzymajcie cnote

Gość gość
Z tą cnotą to bez przesady. Brak seksu w dorosłym życiu to upośledzenie. Tak jakby 20 latek był na poziomie szkoły podstawowej. Chyba nie sądzisz, ze w tych czasach fajna (tj.ambitna,inteligentna) dziewczyna bedzie wychodzić za maz w wieku 18 lat? To byloby bardzo nierozsadne. Wiecej luzu. Ty tez pewnie nie trzymasz prawictwa.

Gość gość
to tak samo jak mowia ze są dziewice, ze sie szanuja, taka plec. Szanowanie idea dzivvek by sie dobrze sprzedawac i nie miec nic do zaoferiwania

Gość gość
fakt, sex jest wazny, a samice sie nauczyly byc tylko prostytutkami

Gość gość
gość dziś W dorosłym życiu tez jest obowiązek wstrzymania się bo skupiamy się na miłości a nie na ******iu. Trzymanie dziewictwa to szacunek i to spory.

Gość gość
gość dziś Przesada to uprawiać seks przedmałżeński

Gość gość
lubię seks i będę go uprawiać

Gość gość
gość dziś a potem przecież się tłumaczyć przed bogiem że nie trzymałaś cnoty skaże cię na potępienie.

Gość gość
Autorze, z kimś te kobiety seks uprawiają, no chyba, że mówisz o masturbacji :D

Gość gość
przed którym bogiem będę się tłumaczyć? jest tysiące bogów a seks jest fajny, nie wiesz to tracisz

Gość gość
dla Boga wazniejsza milosc od papierka

Gość gość
gość dziś miłość ważniejsza a nie ******ie jedynie służy po płodzenia

Gość gość
słucham teraz afrykańskiego chill outu, może będę się tłumaczyć przed jakimś afrykańskim bogiem z ogromnymi wargami na twarzy? wolałabym jednak nie, ich bogowie chcą wycinania łechatczek...

Gość gość
gość dziś Mylisz się, nawet księża twierdzą, że seks nie służy tylko płodzeniu, ale też zbliża małżonków.

Gość gość
achtung prowo!

Gość Reflector
Wierność i czekanie na ukochaną osobę to fajna sprawa, ale jest parę mankamentów: 1) Biblia, potępia cudzołóstwo i rozwiązłość, ale jednocześnie, nie definiuje małżeństwa. Tzn mocy na której to małżeństwo jest zawarte. W Prawie Mojżeszowym, pełnym przepisów, nie ma ani słowa, kiedy ludzie się stają małżeństwem, kiedy nie. Równie dobrze można powiedzieć, że mogą sobie sami udzielić ślubu. 2) Są osoby, które mają swoje potrzeby emocjonalne, seksualne, a jednocześnie, z różnych względów, zamkniętą furtkę do zawarcia małżeństwa (z różnych przyczyn)... Ja niestety mam tego pecha,że zaliczam się do tej grupy ludzi. I co? Mam umrzeć, jako prawiczek?

Gość gość
to nie prowo, tylko kretyn usiłuje wmówić tylu dziewczynom, ilu się da, że bez błony jesteś dzifką to nie jest typowy troll. to jest nawiedzony katol, który chce mieć dostęp do jak największej ilości dziewic, jakby były krowami rozpłodowymi :D (na dodatek to prawiczek)

Gość gość
związek małżeński w dawnych czasach następował podczas defloracji

Gość gość
ja chcialam czekac z seksem do slubu ale zaden chlopak mi sie nie oswiadczyl no i co? to po pierwsze, a po drugie to lepiej sprawdzic przed slubem czy facet nie ejst zboczencem w lozku, jak sie zachowuje, czy nie ma zadnych odchylow podczas seksu.

Gość gość
gość dziś Ale w każdej religii mówią o dziewicy i szacunku czyż nie moje drogie tyle się tłumaczy im a te dalej swoje żenua! :D

Gość gość
ale z kim one-dziewczyny ten seks uprawiaja?chyba z facetami.Czemu ich nie krytykujecie ze sie przed slubem puszczaja na lewo i prawo?

Gość gość
no, nie chciałabym wychodzić za faceta, którego nie znam w łóżku. rozwodzić się potem, bo on nagle chciał gang-bangów, analów albo sikania na twarz? nie, dzięki

Gość gość
szacunek do swojego ciała to ja mam, kiedy jem prawidłowe ilości mięsa, warzyw i owoców, ćwiczę, spaceruję po świeżym powietrzu, śmieję się i właśnie uprawiam seks, żeby zaspokoić pragnienie. innym gatunkiem, który ma błonę dziewiczą oprócz ludzi są krety. czy krety się szanują? dlaczego inne zwierzęta nie mają błony dziewiczej i wielu partnerów?

Gość gość
21:08 (ten 2) Bo wszystkie religie bazują na nienawiści do kobiet, więc tylko im się dostaje.

Gość gość
21:12, właśnie...praktycznie wszystkie religie nienawidzą kobiet. nie bardzo uśmiecha mi się dostosowywanie się do jakiejkolwiek religii, która nie cierpi mnie tylko dlatego, że urodziłam się z waginą :O

Gość gość
gość dziś Bo widzą inaczej wy czyli szacunek do siebie i dla przyszłego męża

Gość gość
Najlepsze jest oburzenie nie dziewic hahahaha