Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mialem 22 lata, bylem na studiach, to podobalo mi sie 15% dziewczyn z grupy

Polecane posty

Gość gość
A towi rówieśnicy podróżują i żyją teraz, bez konieczności czekania aż ktoś łaskawie umrze. I wiesz co jeszcze robią? ZARABIAJĄ smiech.gif xxxx xxxx Ten kto podróżuje, kogo na to stać, a większośći nie stać, bo zarabiają owszem, ale śmieciowe sumy. Wmawiaj sobie, że jest inaczej:D Oni będą znudzeni życiem, znudzeni żałosnym związkiem małżeńskim. Orobieni, schorowani, przez tyranie w robicie, a ja przez to, że nie pracuję, dobrze się trzymam, wyglądam na 19-20 lat.

Gość gość
Oni będą znudzeni życiem, znudzeni żałosnym związkiem małżeńskim X Będą albo i nie będą :P może ciebie też choroba dopadnie, ona sobie nie wybiera po wyglądzie :D

Gość gość
mało, że głupi to ma jeszcze twarz szczyla i się tym chwali... nawet jakby dostał ten spadek to przewali od razu to co mu zostanie po podatku i wróci do wegetowania.

Gość gość
mało, że głupi to ma jeszcze twarz szczyla i się tym chwali... nawet jakby dostał ten spadek to przewali od razu to co mu zostanie po podatku i wróci do wegetowania. xxx xxx I bardzo dobrze, ze taką mam :D Przez to nie będę tak odstraszał młodych 20 stek. w końcu kobiety, to pasożyty lecące na wygląd, zasoby, władzę i inne atrybuty dla niej przydatne. Za pieniądze może uda mi się założyć firmę z kumplem, który również groszem nie śmierdzi.

Gość gość
oj będziesz, będziesz, sam mówisz, że urodą nigdy nie grzeszyłeś. Wyglądać młodo to nie znaczy być przystojnym, a będzie dużo młodszych, przystojniejszych i ustawionych facetów (takich, którzy pracowali, a nie czekali 20 lat aż kogoś wrzucą do piachu).

Gość gość
Nie jestem brzydki kretynko, piękny może też nie, ale nie wyglądam źle. Ja miałem jedynie problemy z cerą i to one zawadzały moje rysy twarzy. Ludzie zawsze pamiętali mnie jako brzydala, zwłaszcza z wieku nastoletniego. Teraz się to zmienia.

Gość gość
pewnie, pewnie,...przeciętny 40latek z kasą po babci będzie miał taaakie branie w morzu wolnych 30parolatków bez blizn potrądzikowych :D

Gość gość
Nie mam zniszczonej cery bardzo, jest już coraz lepsza. Pracuje nad poprawieniem tych niedoskonałości, twarz jest bardziej wygładzona, przez co mam wygląd młodzieńca, a wolni 30 latkowie ? Bez pieniędzy dużo nie zdziałają. Taki Charles Bukowski, stary po 50 tce,*****ał właśnie takie młode 20 latki, chociaż był brzydki jak stary grzyb, to same go odwiedzały, bo miał pieniądze i sławę.

Gość gość
większość 30latków dobrze zarabia. Ludzie coraz później zakładają rodziny, do 30 są już dobrze ustawieni i wolni. Ty jako młody facet nie możesz się równać ze swoim pokoleniem czy z dzisiejszymi 30latkami, a co dopiero za 20 lat...

Gość gość
Zarabiają dobrze, tylko dlatego że są po 30 stce. Skąd ty się urwałaś/eś ? :D Nie wiem skąd ty takie dane bierzesz. Ciągle czytam o osobach po 30 stce, 40 stce, których nie stać na założenie rodziny. Większość zarabia 1500-2000 zł. Może z 20 % Polaczków zarabia jakieś większe sumy. Zależy jeszcze jakie Woj.

Gość gość
ah, rozumiem...tobie się wydaje, ze NIKT nie zarabia dobrze w tym wieku. Otóż nie, zawsze jest jakiś % ludzi którzy się dobrze ustawili, a ty się do nich nie zaliczasz, biedroneczko.

Gość gość
Aleś debil/ka :D Napisałem, że ktoś w tym wieku może dobrze nie zarabiać ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Większość 30 latków zarabia miernie, zawsze są jakieś wyjątki, ale ile ich jest ? 10 % ?

Gość gość
A nawet jak by byli dobrze ustawieni to co z tego ? Mieliby sobie pasożyta brać na utrzymanie ? Co dostaliby w zamian ? Zrzędzenie na głowie, brak spokoju, niewolę- małżeństwo.

Gość gość
Jak masz dane z internetu to czytasz o samych niedojdach. Mój brat jest zajęty pracą to zwyczajnie nie ma czasu na pisanie takich pierdów. I mimo, że ma 27 lat to może utrzymać siebie, żonę i dwójkę dzieci i jeździć samochodem za 80 tysięcy. Mój chłopak w tym samym wieku założył firmę nie czekając na to aż mu ktoś z rodziny do piachu pójdzie. Wcześniej ciężko pracował to odłożył na rozwinięcie małego biznesu. A i z tym brakiem czasu na studiach to jesteś zabawny. Studiuję na polibudzie budowę maszyn, czasem sobie dorabiam robiąc mniejsze projekty i mam czas dla kolegów, rodziny, na zabawę i naukę. Jesteś zwyczajna pierdoła i tyle.

Gość gość
więcej. Poza tym jakie masz szanse z 30% młodszych, dobrze zarabiających facetów? Żadne

Gość gość
ciekawe co autor zrobi jak osoba na której śmierć czeka zainwestuje w dobre leczenie i dożyje 90-paru lat :D

Gość gość
17:35 albo coś jej się ubzdura i przepisze komuś innemu spadek:D

Gość gość
Hehe:D Widzę, że tutaj wszyscy bogaci, :D Niech sobie zarabia i utrzymuje pasożyta. W niczym mu nie zazdroszczę, że z********a na rodzinkę i żonkę. Co to za życie, skoro człowiek nie ma czasu na siebie, tylko bez przerwy musi tyrać na żonkę i bachory. Ja wolę pozostać samemu, a z tym spadkiem to pudło, raczej nikt mi nie ma zamiaru przepisywać spadku jak pójdzie do piachu. Ja mógłbym mieć miliony i nie chciałbym mieć żony ani dzieci.

Gość gość
Widać, że matka cię nie kochała.

Gość gość
Matka kochała mnie bardzo, ale nie dlatego, nie chcę zakładać rodziny. Taki model życie jest nie dla mnie, i wiem, że małżeństwo nie gwarantuje żadnej stabilizacji i zabezpieczenia. Dodam, że ogólnie nie zależy mi na spadku, pieniądzach, mogą one być dla mnie jedynie źródłem pokorzystania sobie z życia i niczego więcej. Same pieniądze szczęścia nie dają, małżeństwo, żona i te sprawki też nie.

Gość gość
ale ubaw, szkoda że nie widziałeś jak brechtałam z tego co piszesz - nieurodziwy nieudacznik bez pracy i liczący na szybki duży spadek oraz urodziwe laski wokół, to jest dobry materiał na scenariusz jakiejś komedii :D:D

Gość gość
Szkoda, że się nie zesrałaś w pory ze śmiechu :D Nie liczę na szybki spadek, nie mam sporych wymagań od życia. Dobrze się czuje sam ze sobą, nie mam zobowiązań, mam spokój i z tego się cieszę. Nie urodziwy jakiś nie jestem, kiedyś mógłbym to napisać. Wolę być nieudacznikiem i mieć w d***e opinie takich idiotek jak ty o mnie, bylebym dobrze się czuł sam ze sobą i był szczęśliwy.

Gość gość
Jak jesteś taki szczęśliwy to nie wiem po co wypisujesz takie pierdy.

Gość gość
Aby po wkurwiać tutaj niektóre osoby, aby wiedziały, że życie, o jakim oni piszą jak o scenariuszu, jest możliwe. To jest bunt przeciw stereotypowym myśleniu większości bydła, i ich żałosnych przesądów.