Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z portalu randkowego proponuje mi sex spotkanie 500 zł noc

Polecane posty

Gość gość

widac tyle jestem warta... (nie, nie jestem prostytutką i nie umawiam się na seks za pieniadze) juz go zablokowałam

Gość gość
teraz takie stawki to norma takie uslugo bardzo staniały, norma to jest jakies 100, 150 zł za godzine u ładnych dziewczyn

Gość gość
troche mnie to przybiło, wiem ze to zbok i napaleniec, no ale wycenił mnie na 500, to chyba ladna nie jestem :(

Zwykle godzina kosztuje nie mniej niż 100 zł za full serwis. Chyba że samo obciąganie. Wtedy 50 zł. Za 500 zł to mógłby mieć 5 godzin, ale nie całą noc.

Gość gość
No mowie Ci ze ładne biora po 100 czasami , jakbys była brzydka to by zlamanego grosza nie chcial zaplacic :P wiesz jaka teraz jest konkurecja? Nie? To wejdz sobie np na roksa.pl

Gość gość
no 5, 6 godzin to prawie cała noc, zalezy jak to przyjac. napewno takie stawki tez sa. W ogole kiedys takie uslugi kosztowały o wiele wiecej, bywało ,ze bralo sie i 500 za godzinę, a teraz juz stawki sa dosc niskie, nawet znalazłyby sie takie co by to zrobili za 50 zł

Gość gość
jw, takie sa teraz stawki - tirówka 50-100 zł - zwykła prostytutka 100-150 zł, najpopularniejsza kwota to 150 - prostytutka ''lux'' 200-300 zł godzina w to wliczone zwykle wszystkie atrakcje jak anal, dziewczyna moze ci nawet dupke wylizać (czysta i umytą rzecz jasna) - utrzymanka sponsora, takie laski zwykle dostają stałą kwote ok 2-3 tys miesięcznie za regularne spotkania, czasem raz na miesiąc przez noc, czasem kilka razy miesięcznie, podaz jest duza, laski marza o bogaczach, ale popyt jest maly, brakuje bogaczy

Gość gość
Ale co się dziwić jest tyle dziewczyn i kobiet, które się chcą a wręcz marzą by się prostytuować nawet nazywają się dorabiającymi studentkami :P Autorko nie obrażaj się współczesna kobieta to sprzedajna prostytutka więc przyzwyczaj się do takich zaczepek nawet jak taka nie jesteś.

TiR-ówki obciągają za 30 zł. Najtańsze się bezdomne i narkomanki z Dworca Centralnego w Warszawie - obciągają za 5 zł.

Gość gość
Bogacze są w większych miastach jak Warszawa, ale fakt jest ich mało... Przewaznie faceci chca placic jak najmniej. Albo chwala sie w necie ile to nie zaplaca, a potem chca tylko na godzinke za max 200 zł... Normalka. Kiedys było inaczej, taka luksusowa prostytutka mogla zarabiac nawet z 800 zł na godzine, teraz te czasy sie skonczyly

Gość gość
poza tym puszczalskie małolaty, takich jest pełno, krecą się po galeriach, dworcach, centrach duzych miast, na wagarach, uciekinierki z poprawczaków, ośrodków wychowawczych, z domów dziecka lub z dobrych domów ktore szukają zabaw, serio mlode dziewczyny sa teraz strasznie zepsute i zdemoralizowane, ćpają, grzmoca się po krzakach, piją do upadlego... ja nigdy nie korzystalem z uslug takiej, ale dobrze wiem ze w Warszawie jak ktos chce gówniare to od razu znajdzie chetną, kwestia ceny, jedna biedna zrobi loda za 50 zl, inna bedzie chciala 100

Gość gość
Generalnie ten "zawod " schodzi na psy , nie mowiąc juz ze jest coraz wiecej chamów liczacych na rozne udziwnienia czasem najgorszego rodzaju, nawet jak im sie powie, ze sie na to nie godzi... Skoro takie ładne dziewczyny i mlode biora po 100 zł to po co maja szukac drozej? Może za granica jest inaczej, zreszta nie wiem...

Gość gość
A zreszta tak jak pisze 15:56- nawet czesto przecietny facet moze sobie wyrwac laske za darmo- takich chetnych tez nie brakuje Generalnie w Polsce sie taki "biznes" juz slabo oplaca bo wieksze jest ryzyko trafienia na jakiegos psychopate itd albo narazenia sie na choroby niz to wszystko warte. poza tym panowie za hajs chca tez czesto bez gumki

Gość
a jak by ci zaproponowal 1000zl za seks to by nie bylo ci przykro?!:O:O dziwnie myslisz... Heilige dziś rzyg:o:o:O

Taniej jak 5 zł za obciąganie już się nie da. Ale to tylko na dworcach centralnych w dużych miastach.

Gość gość
A to dziwne, ale faceci bardzo czesto w ogole nie sa ostrozni, chca bez gumy bo oni gumek nie lubia. Dlaczego sie nie boja? :O

Gość gość
Heilige- ależ nie tylko. Znam taka starsza babke ze wsi, taka brzydka, po 50-stce , zapita itd i ona za jakieś grosze np 20, 30 zł umawia sie z okolicznymi żulikami na seks :P Dziwne, ze w ogole chca jej placic...

Gość gość
zreszta nawet nie wiem czy bierze 20 zł, może i nawet mniej... Nie interesowało mnie to, ale cała wieś wie, ze ona tak robi... A na tej wsi jest pełno pijaczków i żulików tak samo zaniedbanych jak i ona, przychodzi pod sklep do nich i proponuje...

30 zł to stawka po której obciągnie atrakcyjna TiR-ówka :) Ale można też podjechać rowerem, jak ktoś nie ma TiR-a.

Gość gość
Gggb bierze na dwa baty za darmo!

Gość gość
Ja kilka razy wzięłam kasę za seks, ale się tego nie wstydzę, kilka stówek wpadło :) Tzn to była bardziej taka pomoc od kochanka, no ale różnie to można potraktować

Gość gość
prawda jest taka że oficjalnie każda pogardzi nawet jakby jej płacił 700 i tą kwote sprowadzi do marnych groszy a pytanie kto chce stracic 700zl pewnie nikt takie sa k****y falszywe sprzedaja sie za zaplaty i gardzą zaplatami

Gość gość
Chociaz do patologii mi daleko, jestem po studiach, mam prace... Ale wziełam bo proponował to co miałam nie wziąć... Zawsze to kilka stowek do przodu. Ale nie bralam o niego zawsze, tylko kilka razy

To dobrze że wzięłaś zaoferowane pieniądze. Tzn. że jesteś zaradna i wiesz co w życiu jest ważne :)

Gość gość
No pewnie :P Profesjonalistką nie jestem więc to nie było takie ileś tam za godzinę, raz mi dał 300 np, innym razem 400, potem kilka spotkan sie spotyakalismy bez kasy bo nie potrzebowałam, a i tak nikt sie o tym nie dowie...Fajnie mieć takiego sponsora, ale praca prostytutki takiej co ma wielu klientow i jest profesjonalistka musi być straszna :O Bo co facet to inny, nie wiadomo czego sie spodziewać, czy nie ma chorob itd

Gość gość
wzielas pieniadze to znaczy ze sie cenisz dzivvka jestes

Gość gość
A wlasciwie to mam nadzieje, ze sie z nim jeszcze spotkam ,ale on jest zonaty i m troche utrudnione zadanie :P No ale oprocz tego, ze mi daal kilka razy kase tojest z nim naprawde fajnie w lozku. A z mojej rodziny nikt by nie powiedzial nawet ,ze moglam brac za to pieniadze no i nie dowiedza sie nigdy :) Zreszta jeszcze mam zamiar sobie znalezc innego sponsora, ale tez musi mnie jakos tam pociagac, moze byc za to starszy

Gość gość
A jak daje za darmo na kafe jak gggb to już nie d****a? Dziwnie masz myślenie gggb. Jej chociaż 500 zeta zaproponowali, ty dajesz gratis

Gość gość
Niewiele wiecie, moim drodzy :) Mam kolezanke, ktora jest bardzo ladna, wyglada jak modelka i pracuje w Dubaju jako tzw. opcja girlfriend. Bogaci ludzie wynajmuja ja jako towarzyszke na spotkania biznesowe, koktajle, czasem nawet spotkania rodzinne. Ale dziewczyna jest cholernie dobrze wyksztalcona- prestizowe studia i 3 jezyki obce + bardzo dobre maniery. Nie chodzi do lozka zbyt czesto, tylko, gdy ma na to ochote. Za godzine potrafi wyciagnac 2000 PLN (mówimy tu o spotkaniach towarzyskich bez seksu). Jest nawet taki portal na najwyzszej jakosc dziewczyn do towarzystwa, ale zapomnialam nazwy

Jeżeli chodzi o pracę zagranicą, to Polki jeżdżą na prace sezonowe głównie do Niemiec. Ale co biedniejsi Niemcy przyjeżdżają do Polski, bo w Niemczech musieli by dać 100 Euro, a w Polsce 100 zł (25 Euro). Ostatnio konkurencja się zwiększyła, bo w 2015 roku do Niemiec przyjechało milion imigrantów, więc na dworcach centralnych jest dużo bezdomnych i narkomanek które obciągają za 5 Euro, tak jak u nas w Polsce za 5 zł.