Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o zodiakalnych Bliznietach?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Mieliście z nimi do czynienia? Jakie wnioski?

Gość gość
tak ja miałem, fajne są :)

Gość gość
ja tez lubie Blizniaczki :) sa w porzadku, takie radosne iskierki

Gość gość
Jestem z blizniaczka i ma czasami dwie twarze. Uwielbiam ja za poczucie humoru,niezaleznosc i wiernosc.Jest ciepl kobieta. Wnerwia mnie czasami tym,ze jest uparta jak osiol i slucha,ale i tak robi to co sie jej podoba. Poza tym potrafi sie w sobie zamknac. Nigdy sie z nia nie nudze,to na pewno.

Gość gość
Potwierdzam, ze blizniaki maja "dwie twarze", czasem wydaje sie jakby mialo sie do czynienia z dwiema roznymi osobami, ale generalnie blizniaki są pozytywnymi postaciami :)

Gość Jayke
Wredne i humorzaste mam 3oje w rodzinie w tym żona i porażka

Gość gość
22:52 To pewnie jesteś spod zodiakalnego łosia albo pantofelka, skoro o bliźniaczce, nadto swojej, tak pięknie śpiewasz.

Gość gość
Mnie czasami denerwuje,ze nie wiem czego sie spodziewac,bo niby sytuacja podobna,a reakcja inna:). Moja potrafi sie wkurzyc,ale tez usiasc i pogadac. Tylko to przyszlo z wiekiem:). Swietnie dba o rodzine,ale potrzebuje miec spokoj. Wredna potrafi byc i nie ma wyrzotow sumienia.

Gość gość
To ciesz się, przynajmniej nie masz monotonnego życia.

Gość gość
A ja mam pana blizniaka. Generalnie dobry czlowiek, niczego mi nie brakuje w sensie materialnym,dba o mnie tylko taki wieczny chlopiec. Ma 43 lata i w glowie motory,podroze,skoki na spadochronie. Dla kobiety ceniacej wiekszy spokoj nie polecam:). On twierdzi,ze dlatego mnie kocha, bo ma przystan w swoich szalenstwach. Tylko...mnie to wiele kosztuje.

Gość gość
no ma przystan :) szaleństwa poza domem sa :)

Gość gość
Tak,wiem,ale to naprawde dobry czlowiek. Oprocz tego. Chyba z kobieta podobna do siebe to by sie zgral. Ale m nie w glowie skoki na spadochronie i wspinaczka np w Alpach albo gdzies w Ameryce Poludniowej. Chcac z nm byc musze to akceptowac, idealow podobno nie ma:)

Gość gość
nigdy w zyciu

Gość gość
wśród bliźniąt jest większy odsetek osób z zaburzeniami psychicznymi niż w innych znakach zodiaku. Bliźniaki są uparte, skuteczne w działaniu i chorobliwie ambitne, miewają straszliwe humory i lubią się czepiać, często brakuje im taktu. Bliźniak jest dobry jako pracownik, od szefa bliźniaka lepiej uciekać zawczasu. Jeśli ktoś lubi spokój, unika awantur i czepialstwa, to także nie powinien wybierać sobie bliźniaka na małżonka.

Gość gość
Sama jestem zodiakalnym Blizniakiem i przyznam, ze jest dużo prawdy w tym co piszecie. :D

Gość gość
gość wczoraj 22:52 To pewnie jesteś spod zodiakalnego łosia albo pantofelka, skoro o bliźniaczce, nadto swojej, tak pięknie śpiewasz. xxx A ty na 100% jesteś spod znaku goniącej się suczy :D