Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie potrafie zdradzic

Brakuje mi seksu w zwiazku

Polecane posty

Gość Nie potrafie zdradzic

Brakuje mi seksu w związku. Jestem niezaspokojona. Mój narzeczony od pewnego czasu traktuje mnie przedmiotowo, tzn. w łóżku jest egoista, nie ma między nami chemii, namiętności. Doszło do tego, ze przestalam sie w ogóle godzić na jakiekolwiek zbliżenie bo mnie to po prostu upokarza. Po seksie, który tylko jemu sprawił przyjemność ( nie czekał aż dojde), położył sie obok, i bez słowa tak leżał przez ok. 10 minut. Myslalam, ze może doczekam sie w tym czasie jakiejs czułości, przytulenia, wyznania uczuć, ale byłam w błędzie. Wkurzona wstalam i powiedziałam mu, ze dłużej nie pozwolę sie tak wykorzystywać. On na to, ze przecież sama wstalam z lozka:/ Natomiast po kolejnym zblizeniu, w tym samym stylu po prostu sobie zasypil. Kiedy wkurzona zazadalam odpowiedzi na pytanie, czy mnie kocha, nie chciał odpowiedzieć. Nie wiem czy faceci tak maja, czy on mnie nie kocha? Jestem sfrustrowana i niezaspokojona! A on jakby nigdy nic wczoraj wieczorem wyskoczył z propozycja- może byśmy coś porobili, już tak dawno nie było lodzika - masakra! Potraficie wczuć sie w moja sytuację? Nie będę go zdradzać bo to nie w moim stylu i kłóci sie z moimi zasadami. Odejść od niego tez póki co nie moge bo mieszkam u niego, nie mam dokąd pójść, a na wynajem mieszkania mnie nie stać. Co robić??!!

Gość gość
Klękaj i ciągnij panu.