Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waze 54 kg ale brzuch mam jak w 5 miesiacu

Polecane posty

Gość gość

niby gruba nie jestem , od glowy do pasa nawet powiedzialabym ze watla ale ten brzuch :(( , rano jeszcze jako tako a w ciagu dnia rosnie i rosnie bylam u lekarza w przychodni powiedzialam ze przytylam ostatnio 5 kg ia on powiedzial ze moje bmi to 21 i "mam spadac"

Gość gość
A jaki tryb pracy siedzący? Czym się żywisz?

Gość gość
tryb pracy ze tak sie zabawnie wyraze z*********jacy , w ciaglym ruchu , lubie ruch rower najbardziej kocham , zima troche zwalniam ale reszte roku nie unikam spacerow , roweru plywania przy moim trybie zycia dosc szybkim jem wszystko co sie nawinie i jem jak mi sie przypomni dzisiaj np zjadlam kanapke w kawiarni okolo 8 rano , pozniej okolo 13 szybko porcje pomidorowki absolutnie domowej roboty a pozniej okolo 18 tortellini z brokulami i sosem serowym i to juz bylo kupne . ogolnie jem dwa trzy posilki dziennie , dzisiaj juz np wiem ze nic nie zjem , nie jestem glodna slodyczy nie jem - nie lubie pije wode gazowana tylko , czasem sama wycisne sobie sok z marchwi lub innych owocow lub warzyw w sumie cale zycie wazylam tak 48-49 kg mam 40 lat

Gość gość
i dodam ze nigdy nie mialam takiego basiora , jak mialam tak ze 36 czyli juz nie taka mlodka to brzucha nie mialam wcale , kosci mi biodrowe sterczaly w szczegolnosci jak lezalam

Gość werbla
mam 48 lat wchodzisz w okres przed menopauzalny czyli tycie brzuszne też ważę 54 kilo ogólnie przy moim wzroście 153 cm jest ok ale brzuch mam dość duży co zaakceptowałam i mam to gdzieś

Gość gość
NO to ja jestem 10 cm od ciebie wyzsza. Nigdy tego nie zaakceptuje musi byc jakis sposob aby sie basiora pozbyc nawet jak bym mala slono zaplacic

Gość werbla
jak to mówią starość nie radość jeszcze 20 lat temu miałam brzuch płaski i to bez ćwiczeń teraz dobiegam piędziesiątki i niestety menopauza powoduje tycie szczególnie brzuszne można ćwiczyć brzuszki chodzić na siłownie tylko po co mnie się nie chce zaakceptowałam to że nie mam ciała 20 latki

Gość gość
Ja tez nie widze zadnej katastrofy w tym ze mam 40 , nie przeszkadzaja mi zmarszczki mimiczne , cialo mam w dalszym ciagu normalne tylko ten brzuch mi przeszkadza , jak bym byla otyla to nie byloby go widac :(

Gość gość
Próbowałaś może jakieś konsultacji ze specjalistą. Podobno zmiana diety może czasem bardzo pomóc na takie brzuszysko ;)

Gość gość
To po co pijesz wode gazowaną? Pózniej się dziwisz ,ze masz duzy brzuch.

Gość gość
pije wode gazowana bo zwyklej wody nie lubie a napoi slodzonych tez nie lubie bo ogolnie nie lubie slodkiego smaku nawet jogurtow smakowych nie jem bo sa dla mnie za slodkie

Gość gość
Na pewno masz jakąś nietolerancję pokarmową np.na pszenicę. Ja też puchnę od niektórych potraw, więc staram się ich nie jeść. Zrób sobie testy na nietolerancję pokarmową i zmień dietę.

Gość gość
Chyba trzeba jakieś badania przeprowadzić. Ale generalnie coraz więcej osób ma takie problemy i związane jest to z siedzącym stylem życia.

Gość gość
Cześć dziewczyny to o czym piszecie to tzw otyłość brzuszna ja mam to samo ręce mam chude nogi też ogólnie jestem szczupła a brzuch mam taki wielki jakbym była w ciąży,problem w tym że taki brzuch ciężki odchudzić nawet ćwiczenia nie pomagają mój brzuch jest taki zatłuszczony bo cały tłuszcz gromadzi mi się na brzuch a nie w innych partiach ,szukałam na różnych forach jakiś tabletek na odchudzanie i z ciekawości zakupiłam coś takiego http://nplink.net/uLDsbzpO biorę od 2 miesięcy i muszę przyznać ,że wszystkie boczki które miałam znikły a brzuch staje się mniejszy jak siedziałam to miałam 3 takie fałdy na brzuchu i były 3 wyrazne linie teraz powoli zacząl się zmiejszać mi brzuszki i inne ćwiczenia nic nie dawały kiedyś na you tubie widziałam fajny filmik jak wykonują taniec brzucha i podłapałam bakcyla i próbowałam,nawet nie wiecie jakie to proste jak można sobie wyrzezbić brzuch bez morderczych ćwiczeń i treningów,ćwieczenia wykonujemy na stojąco i pracujemy tylko mięśniami brzucha.Polecam sobie pooglądać na you tubie takie filmiki.Tabletki muszę zamówić sobie kolejne opakowanie bo te mi już się kończy a są bezpieczne dla organizmu wieć można je przyjmować dłuższy czas.Pozdrawiam acha i jeszcze do tego radzę stosować jakiś krem antycellulitowy na brzuch i efekty same zobaczycie !