Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpomocy

Jak pozbyć się niechcianego uczucia???

Polecane posty

Gość gośćpomocy

Błagam pomóżcie mi dobrymi radami jak mam pozbyć się niechcianego uczucia bo już sobie nie radzę..Jestem dorosłą kobietą,matką i żoną a zakochałam się w aktorze jak głupiutka nastolatka... To trwa już prawie rok i niszczy mi życie.. Myślę o wizycie u psychologa lub psychiatry bo jak tak dalej będzie to stracę męża i to przez głupie marzenia o facecie którego nigdy nawet nie poznam tylko czy taka wizyta coś zmieni i pomoże? Proszę o wypowiedzi osoby które przeżywały coś podobnego. Jak sobie z tym poradziliście???

Gość gość
Tez tak mialam.a uczucia sie pozbylam metoda klin klinem, poznajac kogos realnego.ty masz problem bo jestes mezatka i nikt ci nie powinien zawrocic w glowie.a czy aktor podoba ci sie tylko z wygladu czy jestes zafascynowana jego filmami?jesli to drugie to bedzie gorzej, bo ciezko porzucic zainteresowania.ile masz lat jesli mozna spytac?

Gość gośćpomocy
Wszystko mi się w nim podoba.. Oglądałam już chyba wszystko związane z nim na you tube i mogę to oglądać jeszcze po 10000 razy.. Niedługo pewnie zwariuję... Mam 24 lata ale wiek nie powinien być tu ważny bo pewnie i starszym kobietom się to zdarza.. Pytanie tylko jak sobie z tym poradzić...

Gość gość
Klin klinem, co za bzdura, ehh

Gość gość
gość dziś nie bzdura, tylko tak - musi po prostu zakochać się w innym aktorze :P

Gość gość
Tak z ciekawości jaki to aktor :D? Też mi się paru aktorów podobało tyle że mijało mi po tygodniu więc trochę trudno mi cokolwiek w takiej sytuacji doradzić :D.

Gość gośćpomocy
Zakochanie się w innym aktorze raczej nic mi nie pomoże a poza tym ja od prawie roku nie oglądam nic innego niż programy z tym moim ukochanym aktorem więc nawet nie patrzę na innych. :-p ale tak serio to nadal proszę o jakieś konkretne rady bo jestem na skraju wytrzymałości.. Chociaż ma to też dobre strony bo przez ten rok schudłam jakieś 10 kilo.. Nie chce mi się jeść, spać i żyć też mi się coraz mniej chce..Nic mnie nie cieszy..Ehhh ja głupia...

Gość gość
powiedz kto to, nikt cie tu nie zna.zobaczymy czy warto.czlowiek to nie tylko uroda i atrakcyjnosc, ale rowniez postawa zyciowa, poglady, styl zycia.widzisz go tylko w filmach, a jak w rzeczywistosci.tak a propo, wiele przystojnych na fotach i teledyskach bylo beznadziejne z wygladu na koncertach live.I odwrotnie, pewien nieurodziwy wokalista okazal sie oszalamiajacy.pewnie na teledyskach chcial zeby zwracano uwage na to co tworzy, nie na niego

Gość gośćpomocy
Kochana to raczej nie istotne ,,czy warto,, bo to raczej rzecz gustu kto się komu podoba ale skoro chcesz wiedzieć to Jonathan Scott, wygoogluj sobie:)Pewnie nawet gdyby 10000 osób powiedziało mi że ,,nie warto,, to nic by to nie zmieniło.. Ja doskonale zdaję sobie sprawę z tego że przecież tak na prawdę to nic o nim nie wiem i nawet gdybym jeszcze wiele razy przejrzała wszystko co jest w necie na jego temat to ten fakt się nie zmieni( a przeczytałam i obejrzałam chyba wszystko dzięki czemu nawet swój angielski podszkoliłam) ale nadal nie potrafię sobie poradzić z tym uczuciem...Chyba jednak czas się leczyć bo nawet jako nastolatka nie przeżywałam takich zauroczeń..

Gość gość
zebym jak wiedzial jak pozbyc sie tego uczucia to 2 razy bym sie nie zastanawial ale nie wiem;(

Gość gośćpomocy
gosc hehe fajna ta fotka ale mam nadzieję że wiesz iż to photoshop???:) jest gdzieś jeszcze wersja całkiem łysego Jonathana:)

Gość gośćpomocy
gość dziś To jak się dowiesz to daj znać.. Chętnie skorzystam z twojej rady..

Gość gość
Ma brata bliźniaka więc masz większe szanse :D a tak poważanie strasznie lalusiowaty.

Gość gość
jest duzo od ciebie starszy.twoj maz jest na pewno duzo mlodszy.jak mialam 13 lat podobal mi sie Hugh Grant z Cztery wesela i pogrzeb.zobaczylam trailer i blagalam mame, mimo iz dozwolone od 16, zeby isc na ten film.oczywiscie goowno rozumialam humor i przeslanie filmu, jedynie ze fajne wesela i superprzystojny bohater.teraz bym nawet na tego 50+ nie spojrzala.czas robi swoje

Gość gość
autorko,jestes b. mloda kobieta, na pewno ty i twoj maz jestescie duzo atrakcyjniejsi od 37 latka

Gość gość
tez podoba mi sie jeden facet.