Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panie, czemu skreślacie mężczyzn z domu dziecka? :)

Polecane posty

Gość gość

To coś czego nie rozumiem :( zastanawia mnie czemu tak się dzieje. Ja mam mężczyzne z domu dziecka i kocham go jak nikogo na świecie :D poznałam go gdy miałam 15 l. I jestem z nim do teraz (następne 15 l. ) gdy go poznałam miał 17 l. Zakochałam się w nim całym mimo jego charakteru -był zimny, nie czuły, smutny i wątpił w siebie ale jednocześnie pragnął bliskości :D dałam mu ją i tak bardzo się zmienił, stał się czuły, otworzył się przede mną i mi ufał. Był najukochańszą osobą na świecie. Teraz już nie jest moim chłopakiem... Ale jest moim mężem i ojcem w dzieci które go bardzo kochają i mówią że jest najlepszym tatusiem na ziemi. Nie rozumiem czemu dziewczyny od razu skreślają mężczyzn z powodu że są z domu dziecka. :( ja swojemu dałam tyle miłości ile nie miał a jej tak bardzo pragnął i jest najwspanialszym mężczyzną jakiego mogłabym sobie wymarzyć. :D

Gość gość
oddaliśmy swoje dzieci do domu dziecka [widujemy się tylko w weekendy] by też wyrosły na najukochańszych ludzi

Gość gość
A kto skreśla? Ja nikogo nie skreślam, ze względu na jego dzieciństwo. Nikt z nas nie ma wpływu na to, w jakiej rodzinie się wychowa.