Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PogromcaZdrad

Trochę komiczna sytuacja zdrady i cierpienia, które zafundowała mi kobieta

Polecane posty

Gość PogromcaZdrad

Witam, byliśmy razem 3 lata. Miałem wrażenie, że w pewnym momencie się zmieniła. Dziwnie unikała mojego wzroku, zachowywała się nieswojo. Jak się później wydało zdradzała mnie około 2 miesięcy. Kiedy się o wszystkim dowiedziałem, bardzo cierpiałem, ona była dla mnie zimna i mam wrażenie drwiła ze mnie. Odeszła do tego, z którym mnie zdradzała. Minęły jakieś 3-4 miesiące, przyszła do mnie niemal na kolanach. Zaczęła pisać smsy. Umówiłem się z nią u mnie. Przyszła z płaczem, a ja byłem cały czas spokojny, opanowany, ale nie wylewny, wypłakiwała mi się, że teraz wie, że źle zrobiła i bardzo mnie kocha. Nastąpił seks, po czym wyprosiłem ją ze swojego domu, puszczając jej odpowiednią wiązankę co o niej myślę. Teraz wydzwania i pisze smsy, a ja nie odbieram i nie mam zamiaru odbierać od niej telefonów. A kiedyś bardzo kochałem tą kobietę, jednak czegoś takiego nie wybaczam. Wszystkim facetom polecam zrobić tak samo. Sz....ty niech idą tam, gdzie ich miejsce. Trzeba tylko sporo opanowania i wyrachowania w takiej sytuacji, ale satysfakcja gwarantowana.

Gość PogromcaZdrad
Dodam, że sam jestem, więc nikogo nie skrzywdziłem. Jakbym był już z kimś, tego seksu by nie było.

Gość gość
Prowo:) Moze w marzeniach chcialbys sie tak postawic ale nie umiesz

Gość PogromcaZdrad
gość dziś Prowousmiech.gif Moze w marzeniach chcialbys sie tak postawic ale nie umiesz x Ależ... cale nie musisz mi wierzyć, ale historia wydarzyła się...:) dziękuję za komplement:)

Gość gość
Szmaciarz to z ciebie. Daremny.

Gość PogromcaZdrad
gość dziś Szmaciarz to z ciebie. Daremny. x Nie obrażaj mnie, proszę. Uważam, że zasłużyła na to. Czemu mnie tak potraktowała przy rozstaniu? Wtedy bardzo jej potrzebowałem. Ją nie interesowało, co się ze mną działo, a nabawiłem się prawie wrzodów na żołądków przez to rozstanie... Teraz czuję, że sprawiedliwość wreszcie nastała.

Gość gość
i w zasadzie to dobrze zrobiles :) ja bym nie poszla do lozka juz wiecej z facetem, ktory by mnie zdradzil i kij wie kogo ruc/hal w miedzyczasie, ale ja jestem kobieta ;) podoba mi sie twoja 'wersja' :)

Gość PogromcaZdrad
Oczywiście ciąża nie wchodzi w grę, mimo że zapewniała, że mogę w niej skończyć... Trochę się obawiałem, że pójdzie na policję i oskarży o gwałt, żeby się zemścić, ale minęło już trochę czasu i nie miałem żadnego wezwania, myślę, że już nie będzie. A ta nadal mi pisze głupoty... Niektórzy ludzie nie mają za grosz honoru...

Gość gość
Zagranie super tyle ze nieprawdziwe:D:D

Gość PogromcaZdrad
gość dziś Zagranie super tyle ze nieprawdziwesmiech.gifsmiech.gif x i tu się mylisz, ale nie mam w tym interesu, żeby Ci to udowadniać, ani nawet przekonywać Chcesz, to wierz, nie to, nie.

Gość gość
rzeczywiscie kosmiczna sytuacja

Gość gość
A morał z tej opowieści płynie taki, ze bzykac trzeba nasze byle, obecne oraz przyszłe ;)

Gość gość
A co w tej sytuacji komicznego?

Gość PogromcaZdrad
gość dziś A morał z tej opowieści płynie taki, ze bzykac trzeba nasze byle, obecne oraz przyszłe oczko.gif xxx Tylko pamiętaj, żeby przy tym nie skrzywdzić przypadkowo tej wartościowej. Bo tak nie polecam robić, kiedy masz już następną partnerkę.

Gość gość
no i co cieniasie, chciales sie pochwalic jaki jestes zuch chlopczyk? dla mnie to starsznie slabe, i tak naprawde tylko o tobie swiadczy jakim jestes czlowiekiem i "mezczyzna". mecz sie z tym sam, a nie glupoty na kafe wypisujesz 🌻

Gość gość
Chłopie, dla niej zrobiłeś dobrze. Chwile przyjemności... Jeśli ma taką naturę, to została usatysfakcjonowana

Gość PogromcaZdrad
gość dziś Chłopie, dla niej zrobiłeś dobrze. Chwile przyjemności... Jeśli ma taką naturę, to została usatysfakcjonowana xxx Ja miałem większą, bo byłem na dłuższym poście...;) A tak poważnie - mam nadzieję, że poczuła się odpowiednio, tak, jak ja wtedy, kiedy zostawiła mnie dla tamtego, który ją pewnie później kopnął w tyłek i przyszła do mnie.

Gość gość
oby tylko cie jakims syfem nie zarazila

Gość gość
Dobrze zrobiłeś. Ale widać, że nie dało Ci to 100% satysfakcji, skoro na forum musisz jeszcze o tym pisać.

Gość gość
a w jakim celu przyszla do ciebie, pewnie po informacje o innego czyz nie;)

Gość gość
Nie wierze w te historie. Kazdy zdardzony i porzucony facet marzy o tym zeby tak zrobic. Ale zaden nie ma na to odwagi. Przewaznie i tak slinia sie do bylej byle tylko wrocila:)

Gość Autorrrrr86
Przyszła, żeby wrócić do mnie, odstawiła się jak nigdy umalowała... Tak, jak powiedziałem - kto nie wierzy, nie musi. Ja jestem usatysfakcjonowany, a piszę o tym na forum, aby przestrzec inne, aby były trochę mądrzejsze, no i generalnie brzydzę się zdrady, namawiam tym samym facetów, żeby odwdzięczali się swoim panienkom tak, jak te na to zasłużyły.

Gość gość
Pomyliłeś nick Autorze.

Gość PogromcaZdrad
Podszywałem się w innym wątku pod kogoś i tak mi zostało...;) Ale historia prawdziwa...

Gość gość
Ona jeszcze wroci i Ty ja jeszcze przyjmiesz:) Moze juz do Ciebie pisze bo zakumala, ze to TY szukasz malych drobnych raczek:)

Gość PogromcaZdrad
Hahaha... dobre! :) dla mnie wazniejsze od raczek wazniejsze sa zadbane stópki, ale to tak między nami;)))

Gość gość
To ty zakladasz topiki o lizaniu stop w szpilkach?

Gość PogromcaZdrad
gość dziś Pudło, nie pamietam, keidy ostatni raz zalozylem tutaj topik poza tym i kiedy tutaj ostatni raz zajrzalem, takze prosze mnie nie kojarzyc. Hostoria prawdziwa i jeszcze raz polecam wszystkim zdradzonym zastosowac cos na wzor, a laska zwykle wraca w takich przypadkach...;)

Gość gość
A ja Ci powiem tak: Nawet jesli ta historia jest prawdziwa albo w polowie prawdziwa to satysfakcje masz tu i teraz. Zdrada porzucenie i taka sprawa nie przechodza tak sobie ot po prostu. Bedziesz mial jeszcze duzo chwil kiedy bedziesz czul gorycz tej znajomosci i duzo nocy kiedy bedziesz zaciskac zeby i wyc do poduszki. Beda tez dni kiedy zaczniesz zalowac jesli bedziesz mial dola i cos Ci nie wyjdzie. To nie jest koniec i dlugo jeszcze nie bedzie. Nie pisze Ci tego zeby Ci dowalac ale tak po prostu jest. Badz na to przygotowany

Gość PogromcaZdrad
Do poduszki, to ja już wyłem. Teraz sie juz po tym ogarnalem, stad taka chec zemsty u mnie byla. No i sie zrealizowala. Teraz dopiero czuje satysfakcje i sprawiedliwosc, a od tego seksu minelo juz ze 3 tygodnie. Ona byla dla mnie jak kamien, wiec dlaczego ja mam jej zalowac. Zycie jest za krotkie, aby marnowac czas na takich ludzi!