Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika2016

Czy facetowi masturbacja moze calkowicie zastapic seks z kobieta?

Polecane posty

Gość Monika2016
Do gość 12:41 - proszę Was i błagam, nie obrazajcie sie nawzajem. Bo to wszystko psuje. Każdy ma prawo do własnego zdania i każdy wypowiada sie zgodnie z tym, co myśli na dany temat. Nie musisz zgadzać sie z innymi Forumowiczami, ale nie obrazaj innych tylko dlatego, ze mają zdanie odmienne od Twojego. - Proszę. A co do Twojej wypowiedzi odnośnie problemu, to również masz wiele racji. Powiem Ci, ze czasami nachodzą mnie takie refleksje, ze zmienilam sie od czasu naszego poznania i chciałabym byc znowu taka, jaką byłam wtedy. Nawet on sam mówił, ze chciałby żeby sie tak stało. Ale to nie jest takie proste. Na początku była fascynacja, zauroczenie, nie było żadnych pretensji, zalow, jedno dla drugiego chciało starać sie byc jeszcze lepszym czlowiekiem. I jak teraz wrócić do tamtej siebie? Skoro tyle sie wydarzyło, tyle padło bolesnych słów, oskarżeń, zranien.. Tyle nosimy w sobie żalu, pretensji.. I jak w obliczu takiej rzeczywistości wrócić do tamtej siebie? No jak? :(

Gość Monika2016
Do gość 13:31 Zasada numer 1 - nie obrazamy sie! Będę to powtarzać z uporem maniaka. Szanujmy sie, proszę Was! I wiedzcie, ze obrażanie kogokolwiek świadczy tylko o Waszej kulturze i inteligencji, a nie o osobie, którą obrażacie.

Gość bummbiczka
Wielu facetów wybiera kobiety z http://lalola.pl (wirtualne, oczywiście) niż żony. Ale to tylko przez pewien czas. Kiedy zaczyna im się nudzić w związku, a po prostu nie chcą nikogo na boku. Pomyśl, że lepiej solo niż zdrada. Takie przynajmniej jest moje zdanie :)

Gość Monika2016
Do bummbiczka - próbowałam przekierowac swoje myślenie na takie tory, ale tak czy inaczej drażni mnie to, ze podnieca sie na widok obcej kobiety, kiedy mnie ma pod ręką. Niemniej, traktuje to w kategoriach mniejszego zła.

Może. Spuszczam się raz dziennie do chusteczki higienicznej, i jest OK. Czuję się dobrze.

Gość gość
W takim razie wiesz co robić, więc życze powodzenia. Widzę ze kobiety jednak lubią się umartwiać, brać wine na siebie. To ja jednak jestem inna.

Gość Monika2016
Do Heilige - ale masz stała partnerkę? Bo wiesz, jest różnica między masturbacja osoby samotnej ( czyt. nie będącej w związku), a masturbacja osoby będącej w zwiazku. Pomijam już kwestie moralne, ale będąc w związku sypiasz z kobieta w jednym łóżku i siłą rzeczy chyba wybierasz seks z kobietą, a nie rękę. Tak mi sie wydaje bynajmniej. Czysta biologia i prosta dedukcja.

Gość gość
faceci wolą dziewczyny z internetu - są piękne, zadbane, szczupłe i zawsze dostępne z rozkraczonymi nogami - a co najważniejsze - za darmo!!! wielu z nich woli zrobić to ręką bo to łatwiejsze niż zajmować się drugą osobą, łatwiejsze i tańsze!!!

Gość Monika2016
Do gość 16:06 - co masz na myśli pisząc, ze są tańsze? Bo w kontekście stałego związku to raczej kiepska argumentacja.

Gość ts
Na początek Rozłóż nogi,albo się wypnij tak ,żeby miał widok na Twoją cipkę i poproś go żeby sobie zwalił konia przy Tobie.