Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 4 dzieci, kazde z innym facetem, a maz nic wie i je wychowuje

Polecane posty

Gość gość

Moj maz jest chyba bezplodny. Nie wiem z reszta, ale zadne nie jest jego. Ja go zdradzilam z czterema i z kazdym mam dziecko, od 6 do 15 lat. Jak dowiadywalam sie o ciazy, to z chlopem zrywalam kontakt, zeby nic nie wiedzial. A maz je wychowuje, nie wie, ze to nie jego, pracuje na nas, bo ja zostalam w domu. Takie zycie, a my jestesmy szczesliwi, nikt nic nie wie oprocz mnie. Juz od 6 lat nie zdradzam meza i zyjemy spokojnie. I nie czuje zadnych wyrzutow sumienia, bo ani on, ani dzieci, ani nikt nic nie wie i zyjemy jak normalna rodzina.

Gość gość
Coraz głupsze te prowa.

Gość gość
he he he fajny temat

Gość gość
Jak mąż bezpłodny, to masz prawo, ale lepiej mu nie mów dopóki nie odchowacie dzieci, bo nie wiadomo jak zareaguje, zrobi testy DNA i wylecicie na bruk.

Głupia prowokacja piszecie takie głupoty a później ludzie pokroju misia to czytają i im odbija .

Gość gość
-500/1000 było już takie prowo

Gość mamadwochcorek
To po co poruszylas ten temat skoro nie masz wyrzutów sumienia i dobrze ci jest jak jest. Nikt o niczym nie wie, zyjcie w zgodzie i harmonii, więc o co chodzi? Trzymaj język za zębami i nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma.