Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilovemyboobs

czemu nabrzmiala lechtaczka wyglada jak penis?

Polecane posty

Gość gość
bo kozy tak mają,niewiedziales?:-D

Gość gość
bo grzebiesz jakiejs Ani Grockiej w majtach i netoperka udajesz,a idz ty zboku w huj:-D

nigdy nie widzialem jak wyglada cipka kozy, i szczerze powiedziawszy nie wiem czy chcialbym zobaczyc, dziwne ze to podobno pakole maja taka wiedze na temat koz, a tutaj userzy nawet wiedza jak wyglada cipka kozy. Pytanie skad?

Gość gość
Po pierwsze łechtaczka nie nabrzmiewa, po drugie - nie wygląda jak penis. Do szkoły głąbie, a nie o seksie nadawać.

Gość gość
bidokow na cipke niestac a koza ma niewielki wybor jak sie chlopu zachce,lapie za rogi i jazda. C**y są do siebie podobne:-)

Gość gość
roznica taka ze koza ma cycki blisko c**y a baba daleko:-D :-P

Gość gośćsdsdsdsdsds
jap*****le, oczywiscie, ze lechtaczka nabrzmiewa w stanie podniecenia. jaj***e

Gość gość
od samego rana juz tu slezysz i nadajesz?Ze tez cie lapy nie bola od tego klikania 24/7 tych durnosci:-O

Gość gość
szczesliwi ludzie maja zycie,pracuja,ucza sie,kontaktuja sie ze swiatem,maja znajomych,nie zyja wirtualnosciami:)

pracowac, to faktycznie szczescie... Sorry, ja i ty mamy inna definicje szczescia, praca to jest niewolnictwo, klatka dla umyslu. Ale co ja bede z niewolnikiem gadal, co 40 lat robi na swoja emeryture a potem zdycha jak kazdy inny i chowaja go na cmentarzu...

trybic jak w zegarku, bo ktos tak nakazuje to faktycznie definicja szczescia, oh cholera tak bardzo kocham grac w ta gre, ze nie chce przestawac, jest 6:23, a ja o 6:50 musze isc do pracy albo do szkoly by to szlak... Mnie to yeebie, nic mnie nie goni, jedynie co mnie goni to sen.

Gość gość
jprd co za prymityw:-O zero szacunku do kobiet i ludzi totalny zyeb

Gość gość
Haha jakas miriam mu wmowila zeby ssal jej penisa zebt sie nie przejmowal bo to tylko nabrzmiala lechtaczka przypominajaca k*******saaa :D dobre!

Gość gość
forum palantow tyle w temacie:-O

Gość gość
Bo łechtaczka i penis to są narządy homologiczne, czyli łechtaczka to jest taki żeński penis tylko może nie spełnia identycznych funkcji. Np kobiety mają sutki i piersi i nimi karmia, a faceci mają sutki, ale nie nadają sie do karmienia, tak jak my mamy łachtaczkę, ale możemy nią zapłodnić i jest mniejsza

Gość Justyna Matuszczak
filip jak do końca miesiąca nie znajdziesz roboty to cie z domu wypiepsze nierobie!!!! skończyła się idylla gnoju!!!!