Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez 1,5 roku przerwy w nauce totalnie stępiałam

Polecane posty

Gość gość

Kiedys bardzo szybko sie uczyłam a teraz nie ogarniam najprostszych rzeczy.

Gość gość
Mózg tez trzeba ćwiczyć.

Gość gość
Czyli teraz to juz raczej nic z tego?

Gość
No nie przesadzaj.:D jak nic z tego?! WEź się do nauki...Z czasem wpadniesz w "rytm":P

Jeżeli ktoś zrobił sobie przerwę po szkole średniej i mózg zwolnił obroty to trzeba go rozruszać. Jakieś kursy językowe albo coś takiego myślę że dobrze wpłynie na nasz umysł.

Gość gość
Nie mam czasu na kursy bo pracuje a do szkoły chodzę zaocznie. I zaczęło mnie to przerastać.

Gość Gralicja
Moze raczej sie rozleniwilas ,a moze prawda jest zupelnie inna ,bardziej brutalna.. Sa zdolni i inteligentni,ktorzy niewiele sie ucza ,a radza sobie o wiele lepiej niz c***ilni,ktorzy ostro zakuwaja i nie opuszczaja zadnych zajec. Pewnie nie bylas nigdy orlem ,wiec nim nie bedziesz tym bardziej po jakiejs dluzszej przerwie w nauce. Albo poprostu tez nie lubisz sie uczyc i rozwijac swoich horyzontow,gdybys lubila,to nawet po wielu latach przerwy w edukacji,chcialabys sie uczyc. Chciec to moc ,taka prosta choc banalna prawda. Inna sprawa jest,z jakiego powodu masz tak dluga przerwe w nauce i jak jest ogolnie twoja sytuacja zyciowa,rodzinna itp. Nic nie piszesz,trudno powaznie komus cos doradzac,jak rzuci tylko lakonicznych pare zdan.

Gość gość
Miałam przerwę bo musiałam się wyprowadzić od rodziców (nie specjalnie chce wnikać w szczegóły). Właśnie kiedys uczyłam się dobrze. Może nie byłam wybitna ale miałam 5,4,3. A teraz ciężko mi to wszystko idzie.

Gość gość
Zalezy mi bardzo na tej szkole bo chce miec lepsza prace.