Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dostajecie "wychowawcze klapsy,kary" od waszych facetów?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w pierwszym związku z moim życiu ze starszym kilka lat mężczyzną i on traktuje mnie w ten sposób. Sama już nie wiem czy on po prostu lubi dawać mi klapsy jak to facet, czy naprawde uważa to za karę dla mnie. Ostatnio byłam z koleżankami na babskim wieczorze i miałam zadzwonić, żeby po mnie przyjechał. Jak to po alkoholu, oczywiście o tym zapomniałam i wzięłyśmy taxi i wróciłyśmy do jednej z dziewczyn. Odezwałam się rano, spotkaliśmy się a on do mnie z tekstem, że źle się zachowałam i należy mi się kara. Przełożył mnie przez kolano (czasami się w ten sposob "bawimy" podczas gry wstępnej), dał mi kilka niezbyt mocnych klapsów, pytał czy już będę grzeczna i powiedział że za karę mam zakaz spotykania się wieczorem z koleżankami. Nie wiem czy brać to na serio - brzmiał poważnie:/ Czy to normalne? Wasi faceci też są tacy "tatusiowi"?

Gość gość
widać lubi spanking twój chłop

Gość gość
zapytaj go czy to było na poważnie. Szczerze mówiąc ja bym się tak poniżyć nie pozwoliła.

Gość gość
nastepne prowo.dopiero co bylo odwrotnie:czy karzecie swoich mezow czy jakos podobnie.