Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba aniaaa

Głodówka 30 dniowa.

Polecane posty

Gość Gruba aniaaa

Więc ważę 87 kg przy wzroście 170cm...wyglądam okropnie ,dzisiaj to sobie uświadomiłam,zaczęłam oglądać zdjęcia z wesela i prawie się popłakałam,mam tyłek jak szafa 3 drzwiowa ,gęba jak placek :( Tak,naprawdę,nie sądziłam,że jest aż tak źle...postanowiłam coś z tym zrobić.Zaczęłam czytać o różnych sposobach na szybkie schudnięcie.Tak ,szybkie ,bo za 1.5 miesiąca jest 30 mojej siostry i będzie to impreza na sali i muszę wyglądać.Postanowiłam 30 dni bez jedzenia :) Podobno to bardzo oczyszcza organizm z toksyn i z tłuszczu,a po tym trzeba tylko dodawać codziennie 100 kcal przez ok. 3 tygodnie,by dojść do tego 2000kcal i nie będzie jojo :) Kto ze mną od jutra zaczyna :) ?

Gość gość
maksymalnie wytrzymasz 10 dni

Gość gość
Palnij się w ten łeb.Życzę ci,żebyś po tej głodówce miała takie jojo,żebyś zgrubła do setki ,to wtedy na żadną impreze nie pójdziesz z takimi wałami tłuszczu ;) Może wtedy ci z głowy takie durne pomysły wylecą i zmądrzejesz.

Gość gość
tylko sie nie zesraj i/d.i/otko z tą głodówką, Jak wytrzymasz 3 dni to postaw sobie pomnik. Nie masz pojęcia o głodówkach :O

Gość gość
Do takiej głodówku trzeba sie rzetelnie przygotować i aby sobie krzywdy poważnej nie zrobić trzeba tyle czasu ile sie glodowało poświecic na stopniowe wychodzenie z głodowki. Polecam Ci dietę dr Ewy Dąbrowskiej, której filmiki czobacz na youtub. Ona zaleca post warzywno-owocowy. Najlepiej zacząć od jednego dnia i stosować max do 2 tygodni. Chudnie się super. Tylko teraz trzeba uwazac żeby jesc więcej na tej diecie warzyw gotowanych i duszonych z rozgrzewającymi przyprawami bo jest zima. Na dziale diety jest taki tematw tym temacie - dieta owocowo warzywna Ewy Dąbrowskiej. Dziewczyny opisują super rezultaty. A i nie chodzi sie głodnym po kilku dniach kiedy organizm przestawia sie na wewnetrzne odzywianie. Robiłam ją w tamtym roku i faktycznie tak jest.

Gość gość
skoro ktos sie z tobą gruba krowo ożenił to chyba nie jest tak źle

Gość gość
Radzę isc do dietetyka :) niż za chwilę trafic do szpitala :)