Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostatnio wszystko sprzysięga się przeciwko mnie :(( za co???

Polecane posty

Gość gość

mam w pracy mobbującą (prześladującą) koleżankę, która docina, uprzykrza życie, robi niemiłą atmosferę w pracy. Mam też kłopot z tym, że w miejscu pracy spozniono sie ze zgloszeniem mnie do pakietu zdrowotnego o który poprosiłam bo na NFZ ciężko się tu gdziekolwiek dostac jak się potrzebuje. Kilka tygodni się czeka. I kobieta z mojej pracy zapomniała mnie zgłosić, przez co straciłam już 600 zł na badania u prywatnych lekarzy z własnej kieszeni. Na domiar złego w jednej z takich placówek dziś pobrałam krew i za wszystkie badania zapłaciłam aż 500 zł!!!!!!!!!!! a baba dzowni do mnie po godzinie ze ona przeprasza i odda za czesc badan ale trzeba jeszcze raz do niej jechac w ktorys dzien bo ONA ZAPOMNIAŁA PODPISAĆ FIOLKI i bADANIE JEST NIEWAŻNE. Mam wrażenie że wsystko sprzysięga się przeciwko mnie.jestem w ciąży (wyczekiwanej) i źle się czuję, zamiast się cieszyć ciążą to się w******m pracą i lekarzami którym zostawiam pół pensji bo jakaś baba zapomniała mnie zapisać do pakietu zdrowotnego potrącanego z pensji (opłąca się, wiec sie zglosilam). Masakra....i jeszcze na ginekologa też niemało wydam. Bo jak ona mnie w koncu zglosi to przeciez czeka sę miesiąc na aktywację pakietu.

Gość gość
Idz na l4 i bedziesz miec spokoj.

Gość gość
Ojej, jaka ty biedna jesteś. Ale przynajmniej tym razem udało ci się napisać bez bluzgów, brawo!