Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupić w ciucholandzie i sprzedać na allegro

Polecane posty

Gość gość

i dajmy na to człowiekowi to dobrze idzie jak to formalnie ogarnąć? Np.założyć firmę i co? Przecież za bluzkę w ciuchu np. za 5 zł nikt mi nie da faktury. Jak to jest?

Gość gość
up

Gość gość
nikt nie wie?

Gość gość
Jak masz firmę to prosisz o fakturę VAT przy kasie i muszą ci wystawić chyba że nie są Vatowcami to wtedy zwykłą fakture żeby wliczyć zakup w koszta.

Gość gość
dzięki za odpowiedź, nigdy nie widziałam żeby ktoś w ciuch fv brał, choć też za często nie bywam ostatnio

Gość gość
Przecież to normalny sklep prowadzący działalność gospodarczą więc mają taki obowiązek.

Gość gość
Swoją drogą jak chcesz taką działalność prowadzić to poszukaj sobie dobrego niesortu(lub sortu) od hurtowni w Polsce a najlepiej za granicą.

Gość gość
no nie wiem tak się zastanawiam, bo pracę mam taką w miarę na etacie, ale mega stres jest codziennie. Na razie na macierzyńskim jestem i jak mam czas to sprzedaję rzeczy po mnie po dzieciach, w ciuchlandzie czasem coś kupię za 10 zł dziecko pochodzi wystawię za 20 i też pójdzie. Warunki mam bo w domu mieszkam mogłabym się tym zająć bo to lubię... ale teraz to ok a jak wrócę do roboty to albo firma albo praca trzeba się zdecydować. I to raz się uda raz nie a tak co miesiąc pensja jest. Musiałabym księgową mieć też

Gość gość
a ktoś ma lub miał taką firmę? Opłaca się to? Bo że olatać się trzeba przy tym wiem

Gość gość
Jeśli zajmiesz się tym profesjonalnie,włożysz odpowiednie środki finansowe w sprzęt do fotografii oraz zakup towaru,znajdziesz dobrego i taniego dostawce odzieży(co nie jest łatwe),nauczysz się robić ładne zdjęcia,masz jako osoba predyspozycje do sprzedaży internetowej oraz nie męczy cię żmudna i monotonna praca to można nieźle zarobić.W innym przypadku nie polecam.

Gość CheapAndTrendy
Witam serdecznie. Jesteśmy stosunkowo młodą firmą ,,CheapAndTrendy'' działającą na terenie Anglii.Posiadamy wysokiej jakości sortowany towar :odzież męska, damska, dziecięca, buty biżuteria, torebki,paski ,apaszki,zabawki ,pościel itp... Są to rzeczy w bardzo dobrym stanie bez uszkodzeń,często nowe z metkami.Znanych marek River Island,Marco Tozzi,Clarks,Karen Millen,H&M, Zara, Next,Nike,Adidas,Rebook,Ted Baker,Wrangler,Levis,Pauls Boutique,M&S, Dorothy Perkins ,New Look, i wiele innych. Stawiamy na jakość ,solidność i atrakcyjne ceny. Zamówiony towar trafia prosto pod drzwi klienta pod wskazany adres, cena transportu wliczona jest w cenę towaru,wiec nie ponosicie Państwo żadnych dodatkowych kosztów. Możliwość małych zamówień, już od 30 kg. Jakość towaru można obejrzeć na naszej stronie internetowej: cheapandtrendy.co.uk Tam przedstawiamy przykładowe produkty. Oczywiście jest to sprzedaz detaliczna i prosimy nie sugerować się cenami. Cena za kilogram towaru mix ( czyli zestaw:odzieży męskiej,damskiej,dziecięcej,butów,biżuterii,torebkek,pasków,apaszek) to 26 złotych ! Istnieje możliwość zamówień tylko konkretnego asortymentu. Możemy również wysłać dodatkowo zdjęcia towaru na email. Osoby zainteresowane zapraszamy do współpracy. Kontakt : nr.tel 0044 07708820086 e-mail: kriss6726@gmail.com