Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo kobiet na sympatii ma zakaz wjazdu dala osob bez zdjecia

Polecane posty

Gość gość

czyzby te kobiety lecialy na wyglad?

Gość gość
a czy ty rozmawiałbyś z kobieta bez zdjecia? albo na ulicy chcial widziec ludzi w burkach i niewiadomo co to idzie pod tą szmata, chłop czy baba, stara czy mloda?

>>>czyzby te kobiety lecialy na wyglad?<<< x A Ty jesteś tak paskudny, że swojego wyglądu się wstydzisz :P ? x Pewnie chcą zachować namiastkę prywatności i uchronić swój wizerunek, przed trzepaczami z Kafe :P. x Publikują swój wizerunek i oczekują tego samego od zainteresowanego mężczyzny. To chyba logiczne :). x >>>a czy ty rozmawiałbyś z kobieta bez zdjecia?<<< x Tak :), bo pojedyncze zdjęcie, rzadko oddaje prawdziwy wizerunek człowieka :D, szczególnie takie obrobione programem graficznym :P, by lepiej prezentowało się na portalu. x Całkiem popularne, jest też umieszczanie nie swoich zdjęć, by skusić więcej "chętnych" :P.

Gość gość
jesli ktos chce zachowac prywatnosc to moze dac jedną fotke, taką na ktorej widac zarys ciebie bez mozliwosci jednoznacznego stwierdzenia, ze ty to ty ;) wilk syty i owca cała ;) no i taka fotka to zachęta do rozmowy, mozna przy okazji odsiać ziarno od plew... napaleniec bedzie domagal się od razu innych zdjęc ;)

Plewą :P i to na dodatek głupią :P, jest ten, kto ocenia ludzi wyłącznie po obrobionym zdjęciu. Właśnie kadruję czyjeś zdjęcia do wykonania odbitek, więc mówię na podstawie praktyki :). x Kiedyś wylądowałem przez przypadek na tego typu portalu (choć dużo sympatyczniejszym od Sympatii :) ). Pewna dziewczyna zagadywała do mnie i postanowiłem umówić się z nią. Czekała na mnie obok przystanku autobusowego, a ja... pojechałem dalej. Zupełnie nie przypominała osoby ze zdjęcia, zamieszczonego na portalu. Na szczęście była miła i udało mi się, bezboleśnie :P wyjaśnić zaistniałe nieporozumienie :). Oczywiście zaraz po dojechaniu do następnego przystanku, zadzwoniłem do niej, zawróciłem i spotkaliśmy się :).