Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tutaj jeszcze jakieś zwolenniczki przyjmowania uchodźców

Polecane posty

Gość gość

po tym wszystkim? bo jeszcze jakieś pół roku temu mnóstwo was tutaj widziałam... zeby przyjmowac, biednych, dotkniętych wojną ludzi, wykazać się miłosierdziem i oskarżających przeciwników o rasizm... Czy po zamachach we Francji, po masowych gwałtach w Niemczech NADAL jesteście za tym? zeby przyjmować ich do Europy i do Polski?? Wg. mnie trzeba mieć coś nie tak z głową, zeby to popierać...

Gość gość
A mnie sie wydaje, ze wielu z was sie cieszy z tych tragedii w niemczech, bo wychodzi na to (niby), ze mieliscie racje. Tu nie chodzi o binarne przyjmowac/nie przyjmowac, wszystko trzeba robic z glowa i rozsadnie.

Gość gość
nikt sie nie cieszy ze miał racje bo wolalby jej nie miec ale to jest tak kultura i tak to sie konczy

Gość gość
Zależy jakich uchodźców? W moim mieście jest sporo uchodźców z Ukrainy. Bardzo mili ludzie. Teraz widzę ich jako pracowniow w Biedronce i innych marketach. Nic do nich nie mam. Co do Syryjczykow, to jedynie widzę możliwość przyjmowania rodzin, ale Zero samych i samotnych byczkow, którzy stanowią ok. 70% uchodźców z Syrii. Taki system wprowadziła Kanada i dobrze na tym wyszła. Merkel brała wszystkich jak leci i teraz ma sodome i gomore, jakoś mi nie żal Niemców. Mają swoje multikulti.

Gość gość
''Merkel brała wszystkich jak leci i teraz ma sodome i gomore, jakoś mi nie żal Niemców. Mają swoje multikulti. '' Widzisz, o tym wlasnie mowilam wczesniej. Dobrze im tak, a nie mowilem, wyszlo na moje. A zeby przyjmowac rodziny jak najbardziej sie zgadzam. Tylko wtedy zacznie sie jeczenie, ze trzy razy wiecej ich przyjmujemy.

Gość gość
Ty staroświecka prawicowa kreaturo! Muzułmanie mają prawo brać kobiety siłą! Allah dał im do tego prawo zrozum to! Niedługo będą w Polsce i będą mogli współżyć z polskimi nastolatkami i kobietami. Zresztą i tak byście byle komu dały.

Gość gość
Ja bym przyjmował same kobiety i dziewczynki by kobiet w Polsce było więcej niż mężczyzn. Wtedy Polacy mieliby raj na Ziemi :)

Gość gość
A ja moge wyrwać każemu jaja ktory sie do mnie zbliży albo do mojej córki-takie prawo dał mi moj maz ktory rownież pozbawi takiego odważnego idioty nawet i zycia jak bedzie trzeba. Tu żadnej hołoty nie bedzie bo nasi polscy faceci nie sa robieni palcem a kut/asem i spuszcza im solidny wpier/dol

Gość gość
Tak daleko od nich jednak nie jestesmy chyba, jesli kobieta musi uzyskac od meza pozwolenie (prawo:D) na samoobrone :)

Gość gość
Tak. Ja jestem. Kazdy czlowiek ma prawo do zmienienia miejsca zamieszkania. To podtawowe prawo czlowieka i bede go bronic.

Gość gość
15.22 - mylisz się. Natomiast ja mam prawo żyć w wolnym bezpiecznym kraju bez ciapatego syfu.

Gość gość
Ja mieszkam w Niemczech i poważnie zastanawiam się nad powrotem. To jest dzicz, zachowuje się "toto" jak zwierzęta.. O islamie i muzułmanach nie będę się rozpisywać,bo nie ma po co- to są (w większości,zdarzają się wyjątki) chorzy ludzie, którym świat przesłaniają atawistyczne odruchy i żądze. U nich agresja, przemoc, dominacja...to wszystko jest na pierwszym miejscu, nie są nauczeni myśleć,bo i po co? Klepią od dziecka Koran na pamięć, nie zadają żadnych pytań,bo islamu nie wolno kwestionować.. O ile mężczyźni jeszcze jakieś wykształcenie posiadają,o tyle kobiety (w większości krajów muzułmańskich,aczkolwiek też zdarzają się bardziej cywilizowane kraje) rzadko chodzą do szkół. Mężczyźni boją się wykształconych kobiet,bo wiedzą,że wtedy nie będą mogli nimi tak pomiatać.

Gość gość
Nie rozumiem tego "mają co chcieli"- kto tego chciał? Pani Merkel nikt na ulicy jeszcze nie zgwałcił, te wszystkie młode dziewczyny napastowane publicznie same się o to prosiły? Chciały tych Arabów zapraszać? Odpowiedzialność zbiorowa? To tak jak teraz wrzaski że "wybraliście PIS to macie co chcieliście"- no, ja ich nie wybierałam... Szkoda mi tych ludzi i cieszę się że w Polsce mimo wszystko polityka socjalna leży i kwiczy, nic ich tu nie przyciągnie. Natomiast mimo wszystko strach że tuż za granicą taka dzicz.

Gość GENONEFA
Siekiera, motyka, piłka, szklanka W Niemczech gwałty i łapanka Siekiera, motyka, kupa, piach Na ulicę wyjść jest strach! Siekiera, motyka, dziennikarze Milczą bo tak Merkel każe Siera, motyka, policjanci Nic nie robią a tłum gwałci. Siekiera, motyka, imigracja W diabły poszła demokracja Siekiera, motyka, czarny ptak Wolne media trafił szlag. Siekiera, motyka, fiki, fiki To efekty polityki Siekiera, motyka, poprawności Tolerancji i równości. Siekiera, motyka, pupa blada Źle się dzieje u sąsiada Siekiera, motyka, smród z VWe a Afryka śmieje się. Siekiera, motyka, czarne wrony Maszerują ich miliony Siekiera, motyka, ciemny muł Kasę dawać, majtki w dół!

Gość gość
Genowefa, już to czytałam na interii.