Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny 22 letnie, na jakim poziomie rozwoju jestescie, w kwestii

Polecane posty

Gość gość

wyksztlcenia, pracy, zamieszkania, partnerow, doswiadczen zyciowych

Gość gość
zero, dopiero sie wyprowadzam z domu na wiosne, jestem oczywiscie dziewicą bo mam szacunek do siebie, swojego ciała i nie daje pierwszemu lepszemu w przeciwnienstwie do wiekszosci dziewczyn w moim zyciu...ktore czesto sa juz samotnymi matkami albo żonami w nieszczesliwych malzenstwach...co za szybko to niezdrowo :) na wszystko przyjdzie czas :) pierwsi beda ostatnimi a ostatni pierwszymi ;)

Gość ona z krakowa
po dwóch licencjatach, w lato bronię magistra, mieszkam z facetem 4 lata (7 lat związku), mam psa, finansowo pomaga mi ojciec i zarabiam jako freelancer.

Gość gość
W tym roku kończę 23 lata -Skończyłam studia, mam stopień magistra (za granicą więc trochę inny system niż w Polsce) -Mam narzeczonego -Mieszkamy razem -Mam całkiem niezłą pracę jak na start -Teraz trochę zaczynam "żyć" - wychodzimy więcej, mamy zaplanowane kilka wyjazdów na koncerty i festiwale. Ogólnie jestem z siebie bardzo dumna :)

Gość gość
gość dziś - póki co ciągniesz się na szarym końcu ;)

Gość gość
Po licencjacie. Mam chłopaka, mieszkam z rodzicami. Pracuję ale nie w swojej branży.

Gość gość
W maju kończę 23 lata, studiuję medycynę, nie mam chłopaka, jestem dziewicą, nie pracuję, ale na moich studiach to normalne :P

W wieku 22 lat, miałam mieszkanie, nie pracowałam - utrzymywałam się z alimentów, zaczynałam magisterkę po licencjacie, miałam jednego chłopaka na 1 roku studiów przez kilka tygodni, zwiedziłam kilkanaście krajów i zrobiłam sobie pierwszy tatuaż.

Gość gość
Skonczone liceum, wyprowadzka za granice, 5 letni związek, kupiony dom, dwa psy. Praca w perfumerii.

Gość gość
ciężkie studia to nic dziwnego, że nie masz czasu na amory :P