Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy dobrze zrobiłem że zerwałem

Polecane posty

Gość gość

Po roku zerwałem z dziewczyną która na pewno bardzo mnie kochała ale niestety prawie w ogóle mnie nie pociągała. Ciągle oglądałem się za innymi. Ten związek mnie męczył bo ja uwielbiałem jej charakter ale miałem wyrzuty sumienia że jestem z nią. W końcu postanowiłem zerwać i jej powiedzieć że po prostu mi sie nie podoba. Wiele razy mówiłem jej ze mogłaby trochę schudnąć a nie pchać w siebie tyle jedzenia. Zero reakcji. W końcu postanowiłem. Nie wiem czy dobrze zrobiłem rozstając się z kimś kto mnie tak mocno kocha...

Gość gość
Jak jej nie kochales takiej jaka jest to dobrze zrobiles

Gość gość
Ja z moją też zerwałem ale po 2 latach .. też się zastanawiam czy potrzebne było zrywanie no ale skoro mi powiedziała że nie chcę mojego powrotu to nie..

Gość gość
Nie wiem czy to dobra decyzja, ta dziewczyna na pewno mnie kocha. Ja ją też ale nie pasuje mi jej wygląd. Nie kręci mnie. Starałem się na wszystkie sposoby ale nie kręci. Oglądam się za innymi. Czy może faktycznie wygląd nie jest najważniejszy?

Gość gość
Pocałuj mur z rozpędu :-))

Gość gość
A jak ktos Ci napisze, że wygląd nie jest najważniejszy..to przestaniesz się oglądać za innymi?? Ile Ty masz lat ?15????????

Gość gość
ona o mnie dba, martwi się, kupuje mi różne rzeczy (czekolady, cistka, zioła) pamięta o moim rodzeństwie, nie sądzę żebym spotkał jeszcze kogoś równie dobrego. Znowu związałem się z kimś kto w 100% mi nie odpowiada

Gość gość
przecież to prowo, nie wierzę, żeby facet miał takie dylematy :) no chyba , żę to gimbaza :D

Gość gość
mam 23 lata. Ona niestety ale nie jest urodziwa. Właściwie to oceniam ją na 3/10. Ma wspaniały charakter ale ja nic do niej nie czuję. niby z nią zerwałem ale nie czuję żadnych emocji, żadnych.

Oczywiscie ze tak..masz wyrzuty sumienia ze ja zostawiles ? Juz za pozno stalo sie. NIE PISZ ze ja "kochales" jesli wlasnie tak by bylo widzialbys jej wady i je akceptowal kochal kazda niedoskonalosc ktora bylaby dla Ciebie doskonala znal wady i zalety a mimo to kochal. Jasne ze wyglad nie jest najwazniejszy uroda przemija a my nie zmienimy tego jacy na prawde jestesmy.Jesli nie pdoobala ci sie wizualnie to tez nie mialoby sensu,znajdzie sie ktos kto pokocha ja taka jaka jest. A Ty nie rob jej wiecej przykrosci dlatego ze masz wyrzuty sumienia i nie trac jej czasu i swojego tez

Gość gość
czasami czuje się tak jakbym nigdy nie miał kogoś takiego poznać

Gość gość
bardzo dobrze zrobiłeś bo ona pewnie nie chce schudnąć i nie ma ochoty ci się podobać