Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violka21111

Mojemu facetowi maleje penis jak sie ze mną kocha ...

Polecane posty

Gość Violka21111

Cześć od jakiegoś czasu jak kocham sie z moim facetem to na poczatku mu penis stoi a jak juz sie ze mną kocha kilka minut to mu maleje ... robie mu dobrze itd a on i tak maleje co jakiś czas ... co to znaczy ...?

Gość gość
oznacza, że go nie pociągasz Nie spasłaś się ostatnio? Może za dużo Mcdonalda?

Gość Violka211111
Zgrublam 3kg ale nie widać aż tak różnicy ...

Gość gość
to się nad tym zastanów, jak kiedyś było dobrze i teraz pojawił się problem

Gość gość
to chu.jnia, ale to on ma problem

Gość gość
Może ty robisz sie za bardzo mokra i za bardzo szeroka i wydaje sie tobie ze jemu maleje

Gość OranyZnamTo
Od kilku lat mam takie cholerstwo! Ona mnie podnieca, a jednak! Flaczeje tuż przed wytryskiem. Chyba nawet bez tego zflaczenia mi nie wytryśnie. W czasie orgazmu muszę dociskać, żeby nie poszło na boki! Szczeniaki! Was też to czeka, więc za bardzo się nie śmiejcie!

Gość Violka21111
Nie jestem brzydka dziewczyna a niewiem czy to jest normalne ... A moze on ma kogoś ... ;((( ale ciagle mnie tuli i tłumaczy ze jestem ta jedyna to juz sama niewiem

Gość gość f
Spróbuj kochać się z nim tak trochę z zaskoczenia czyli np w kuchni tuż przed posiłkiem, załóż jakieś fajne figi,pończochy do tego I zobaczysz czy to pomoże

Gość gość
Ma inną na boku i tam wszystko spuszcza

Gość Kawka1212
Violka Wszystko kwestia dobrego nastawienia. My przez chwilę też mieliśmy taki problem i sięgneliśmy po pomoc gadżetów. Zaczeliśmy od najprostrzych, czyli pierścienia erekcyjnego, łatwy w życiu a pozwala facetowi utrzymać erekcję i poczuć się bardziej pewny. Napewno jemu też się to spodoba. Wystarczy taki pierścień , tu masz całą kolekcję http://lizak.com.pl/wszystko/pierscienie-erekcyjne i poradnik http://lizak.com.pl/blog/jak-wybrac-pierscien-erekcyjny/ . Na prawde nie ma się czego bać, a troche pikanterii i powiew świeżości w sypialni na pewno nie zaszkodzi.

Gość gość f
Ale jest i plus tej sytuacji autorko tematu Na pewno dzięki temu opóźnia mu się wytrysk dzięki czemu może z Tobą uprawiać seks o np 20 minut dłużej

Gość gość
No właśnie mamy z mężem to samo. I to chyba naprawde chodzi o mnie. U nas zaczęło się po porodzie wiec podejrzewam że ma c**e jak wiadro i nic mu to nie daje. Bo maleje jak tylko się tam znajdzie.

Gość gość f
To ściskaj swe uda podczas stosunku

Gość Violka21111
Ja robie wszystko nawet jak mu tak zwanego loda robie to mu czasem maleje ... meczy mnie to , ogląda sie za innymi , wchodził na strony nawet z ofertami matrymonialnymi ;((( niewiem co robić ... jesli ktoś moze mi pomoc to prosze pisać

Gość gość f
Częściej się z nim kochaj

Gość gość
moze slaba w lozku jestes. nie wiem co i jak robisz wiec ciezko powiedziec

Gość gość
a czy tego typu problem moze juz dotyczyc 38letniego faceta,bo zaczynam podejrzewac ze unika tego typu kontaktów ze względu na tego typu problem ,ale to chyba mozna jakos leczyc?

Gość gość
38 i impotencja?Współczuję.

Gość gość
no nie wiem,czy to tego typu problem? nakręca erotyczne sytuacje a potem się zwija i daje drapaka,więc chyba coś jest na rzeczy? martwi mnie to :( ja wiem czy to dzwine w wieku 38,jak mojej koleżanki facet miał 34 i ledwie,,,zaczynał,to było po wszystkim,,różnie to bywa,,,

Gość Violka21111
Kocham sie z nim czesto mialam kilku innych przed.nim i każdy mówił ze jestem najlepsza ... podam wam mój numer jak ktoś.moze mi doradzić i pomoc niech napisze 601435397 . Bede.odpusywala z innego numeru . ;*

Gość gość
:-D Jest najlepsza to podała numer :-D

Gość gość
byc moze nie tylko wtedy facet nie moze,jak ma jakies problemy ,moze być i tak,że ta kobieta ,nie inna nie pociąga go