Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Setseni

do kobiet min 35 i powyzej bezdzietnych

Polecane posty

Gość Setseni

czy nie zalowalyscie nigdy braku dzieci i nadal nie chcecie ich miec?

Gość gość
Nie zalowalam bo jestem szczesliwa bez nich ...

Gość gość
jakbym miała męża,to byłby i dzieci nie chciałbym być samotną matką ani decydować się na samotne macierzyństwo ,bo to czysty egoizm,dziecko potrzebuje obojga rodziców

Gość setseni
a w jakim wieku jestescie?

Gość gość
42 i nigdy nie chciałam i do tej pory nawet mi sie taka mysl nie pojawiła

Gość gość
a ja już 43,i mąż i dzieci to zawsze było marzenie niestety życie tak się ułożyło,nie inaczej :(

Gość gośćMmm
35 lat- mezatka ,wydaje mi sie ,ze nie mialam potrzeby posiadania dziecka bo jak mialam 15 lat urodzila sie moja siostra i czesc obowiazkow spadlo na mnie ..Teraz jest mi dobrze tak jak jest ,mam swoje hobby ,prace i podroze ..

Gość gość
Ja w tym wieku żałowałam, ale już naprawiłam swój błąd.

Gość gość
ja bym nie wyszła za mąż,po to by po prostu być mężatką,bo do czego mi to potrzebne,jestem samodzielna i zaradna ale z obserwacji różnych związków,i ich problemów z wychowaniem dzieci,jeśli bym z partnerem zdecydowała się na rodzinę,to tylko jako żona ,i w stabilnym związku,dzieci do poprawnego rozwoju potrzebują poczucia bezpieczeństwa i rodziców,którzy po równo się zaangażowani w wychowywanie ich

Gość gość
nie mam, nie chce miec, ale teraz spoznia mi sie okres i jestem przerazona.

Gość gośćMmm
"ja bym nie wyszła za mąż,po to by po prostu być mężatką,bo do czego mi to potrzebne,jestem samodzielna i zaradna " Tobie moze do niczego to potrzebne ,ale sa osoby ,ktore mysla inaczej na przyklad ja- wyszlam za maz z czystego romantyzmu bo go kocham ..Sugerujesz ,ze bezdzietne mezatki sa niesamodzielne i niezaradne?

Gość gość
Ja w tym roku kończę 40 i tak wyszło. Jasne żebym chciała mieć dziecko, no ale do tanga trzeba dwojga, więc pewnie już nie zostanę mamą. Wiem, że gdzieś do 42-43 roku życia można jeszcze próbować, ale skoro przez tyle lat nie spotkałam przyszłego męża, to pewnie już nie spotkam.

Gość gość
Bezdzietne kobiety powyżej 35 roku życia powinny płacić podwójny podatek od zarobków na rzecz budżetu państwa, bo ich jałowa egzystencja nie wnosi nic na rzecz ogółu.

Gość gość
ja mam 43 i nie chce miec dzieci. pracuje z dziecmi, takze moj wklad w dobro spoleczenstwa jest i to istotny :) natomiast meza lub partnera zawsze chcialam miec (i mam), ze wzgledu na to, ze zawsze bylam kochliwa i po prostu sie w tym facecie zakochalam, wiec jestesmy razem i oboje nie chcemy miec dzieci. ja bym moze dala sie na mowic, jak facet chcial, ale raczej na adoptowane niz wlasne.

Gość poli32
ja mam prawie 33 lata,męża od 13 lat i dzieci nie chcę mieć...nie lubię dzieci,nie czuję potrzeby żeby mieć dziecko,nie mam instynktu macierzyńskiego...na szczęście mąż nie nalega,uprzedziłam go przed ślubem ,że nie chcę dzieci i się zgodził, nawet nie wspomina o dziecku

Gość gość
Po co tracić wygląd i figurę? Mam 35 lat, od 10 lat jednego mężczyznę. Wyglądam na góra 25.