Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka3424eee

Nazwisko niszczy mi życie.

Polecane posty

Gość Nastolatka3424eee

Moje nazwisko jest straszne.Nie zalicza sie do obraźliwych,lecz śmiesznych,zabawnych...wiele razy doznałam upokorzenia.Na pewnym konkursie międzywojewódzkim było po 3 przedstawicieli z 6 szkół i jak pani wyczytała moje nazwisko to pozostałe szkoły śmiały sie na głos ...ehh czułam sie jak zero.W klasie ludzie już się przyzwyczaiły,ale w szkole nie.Jak musze wyjść na środek po nagrode na apelu to słysząc moje nazwisko sala cichnie i za sekunde śmiech w niebogłosy.Jak ide to już czerwona jak burak.Jak widzicie nazwisko niszczy mi życie.Za 4 msc kończe 18 lat i planuje je zmienić.Gadałam z rodzicami i nie rozumieją mnie...mówią,że przesadzam,że nie dadzą anj grosza bo to moja zachcianka ,że jak ojciec wytrzymał to ja też...ehh wiecie może jak eygląda prodedura zmiany nazwiska?

Gość gość
Jak masz na nazwisko? :D

Gość gość
Katarzyna Świnionoga?

Gość gość
idziesz do usc, składasz wniosek, uzasadniasz że nazwisko ma charakter ośmieszający, podajesz na jakie chcesz zmienić i bez problemu powinni Ci wydać na to zgodę.

Gość Nastolatka3424eee
Ehh a czy to ważne?Dobra..najwyżej strace.Nazywam się "Tereferetatarata" :( Raz miałam przykrość z policją z tego powodu z gimnazjum.Bo uciekłam z lekcji ,złapała mnie policja ,on powiedział -nazwisko -tereferetatarata -ja ci dam tatarata,nazwisko!

Gość Nastolatka3424eee
To nieprawda,naprawde nazywam się Jagoda Nier***aj :( ehh...

Gość Nastolatka3424eee
Dzieki ,podszywaczom dziekuje.Nie zdradze nazwiska,chce zachowac reszte anonimowosci

Ja tez zmienilam nazwisko i nie bylo problemu zadnego naprawde, nie sluchaj sie rodzicow i idz najpierw do USC i powied dokladnie to co tutaj, pozniej napisac to musisz,ja zrobilam to "od reki"na okienku i kaza ci wybrac sobie inne nazwisko /polskie/ wiec juz sie zastanow jakie bys chciala miec /nie moze byc ono slawne czy znane/ wiec przygotuj sie i dzialaj !

Gość Nastolatka3424eee
Tak naprawde nazywam sie Bogumiła Zacnyfiut :classic_cool:

Zawsze można je zmienić. Wystarczy pójść do odpowiedniej osoby,która się tym zajmuje.