Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak bys zareagowala gdyby 28 letni chłopak nigdy nie mial dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Brzydki nie jestem, nie chce materialistki i to wszystko,tylko normalną,dlatego sam jestem nadal.

Gość gość
cieszylabym się :D

Gość gość
gość dziś cieszylabym się troche wątpie. ja jestem raczej wyśmiewany,i mi mowią że cale życie zostanę sam, kolezanki tak mi mowią nawet.

Gość gość
ale ja nie jestem twoją koleżanką, więc skąd możesz wiedzieć lepiej ode mnie, co ja wolę? Ale spoko, dalej uogólniaj, to sobie nikogo nie znajdziesz - już przemawia przez ciebie zgorzknienie :)

Gość gość
dala bym mu pupci,pofem bym go nauczyla co z czym sie je:-D :-P

Gość gość
Ja zareagowalam normalnie i ten pan jest od 8 miesiecy moim mezem. :-) A po Twojej odpowiedzi dla goscia wyzej juz wiej w czym problem. Roznica miedzy Toba a moim Miskiem polega na tym,ze on naprawde Chcial kogos poznac... A Ty sam nie wiesz czego chcesz. Wiecej wiary w siebie. Jesli sam nie widzisz w sobie nic ciekawego, to Wybacz ale jak jakas kobieta ma to dostrzec? Nie mamy magicznych okularow ale pewosc siebie,uprzejmosc jest sexy. Uszy do gory i powodzenia.

Gość gość
gość dziś - dokładnie :)

Gość gość
Ja mam 25 lat i też nigdy nie miałem. Nie umiałbym i nie wyobrażałbym sobie życia z kobietą u mojego boku.

Gość gość
Nikt cię nie zmusza ;)

Gość gość
rąsia,hehe:-D

Gość gość
Aaa nareszcie jakieś pozytywne komentarze. Myślałem że zwariuje od jadu na tym forum. Dziękuje wam.

Gość też rocznik 88
Jestem w takiej samej sytuacji. Dzieki, że założyłeś ten temat.

Gość gość
gość dziś na początek to się naucz czytać. Gdzie napisałem że ty moja koleżanka? wróć do szkoły i zapisz się na naukę czytania.

Gość gość
Dałem ankietę na pewnej stronie, wyszło że 89 % dziewczyn by nie chciało mieć takiego który aż tyle lat sam, a reszta % by chciała.

Gość gość
też rocznik 88 dziś Ja założyłem temat, niektóre jak widać,nie umieją czytać, nie znają a oceniają od razu. Na innym forum też taki podobny założyłem, tam same negatywne komentarze były i wyzwiska,wyśmiewanie,głupie teksty,aż admi1n usunął temat,tyle tego było.

Gość gość
jestem trochę starszy od autora. Mnie koleżanki kiedyś mówiły, że jestem taki zayeebisty, że na pewno kogoś poznam. Nie poznałem nikogo, z kim mógłbym się związać, a koleżanki po jakimś czasie rozluźniły lub całkowicie zerwały ze mną kontakty.

Gość gość
Moze ja sie wypowiem. Mam 24 lata. Bylam w zwiazku 5 lat. Niestety się rozpadło. Nie jestem dziewicą ale byłam z prawiczkiem. Oboje się seksu nauczylismy na sobie. Jeśli bym znalazła faceta w twoim wieku - prawiczka to bym sie nim zaintersowała poważnie. Prawiczka mozna seksu nauczyc i robi w łózku to co kobieta lubi. Wiele kobiet cie wysmieje ale te wartoscowe beda zachwycone. Tak jak ja. Jestem studentką prawa na UJ, jestem inteligentna, ładna. Wiekszosc kobiet które znam a które sa madre podziela moje zdanie

Gość gość
Facet w tym wieku powinien pójść do prostytutki. Kobiety nie dziewice będą chciały za takiego wyjść za mąż, aby taki zapewniał jej pożywienie, a seks to będzie taki miał raz na miesiąc 5 minutowy. Prawiczek niech się nie wiąże z kobietami nie dziewicami. Sam mam 25 lat. jestem prawikiem i nie chcę w ogóle kobiety do związku.