Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety które musiały iść na L4, jak radziłyście sobie z nudą i stagnacją?

Polecane posty

Gość gość

bo aż się boję...lekarz zalecił wstrzymanie sie od pracy najlepiej do rozwiązania...

Gość gość
książki przedewszystkim potem nie bedziesz miala czasu!kompletowanie wyprawki,zakupy przez internet, ja nie musialam leżeć a wiec spacery oczywiscie nie zbyt męczące po za tym koleżanki z któymi dawno sie nie widzałam nadrobilam zaległości

Gość gość
- czytanie książek i czasopism o tematyce ciążowej - oglądanie seriali - nauka języka, excela itd

Gość gość
A ja wypoczywałam na maxa :) Fajny czas :) Np. leżałam w łózko i patrzyłam w niebo na chmury jak się przesuwają albo jak pada śnieg :) Cudownie nic nie robić tak miesiącami ... Odpoczęłam od pracy ( I dziecko miałam jak skończyłam 38 lat ). Tak było w I ciąży. W drugiej -więcej rozrywki bo w domu miałam roczniaka :). No i oczywiście już nie miałam czasu na obserwowanie nieba ... :)

Gość gość
Chodziłam na długie spacery, spotykałam się z koleżankami, czytałam, oglądałam filmy na które dotąd nie miałam czasu, kompletowałam wyprawkę. nie nudziłam się.

Gość gość
Ja siedze w domu 2 tydzien i mnie szlag trafia z nudow, dobrze ze to juz 37tydz, ile mozna lezec czy ogl tv? Dobrze ze mam swoja dzial to jeszcze cos tam podjade /zalatwie. Wymyslam pracochlonne obiadki, dom wysprzatany w kazdym zakamarku, wyprawka kupiona, wyprana czeka na maluszka, wspolczuje tym ktore musza siedziec cala ciaze chyba bym sciany pogryzla moze latem jest inaczej ale zima to czysta rozpacz